Adembenemende editie van Baila’r!

vrijdag, april 7, 2017

Op 28.544 euro klopt de definitieve teller van de vijfde editie van Baila’r af! Een ongelooflijk resultaat!

Ravissant mag deze editie wel genoemd worden. De massale steun van (kinder-)artsen, professoren, de directeur van het AZ Delta, grote sponsors en vele anderen is van onmisbare waarde voor de kinderen en families. Zij,  die het kloppend hart zijn van dit door Dr. T. Festjens bedachte discours.

De stille kracht door de aanwezigheid, de inzet, de betrokkenheid in welke vorm dan ook van vele mensen omkaderd door speciale acts van modellen en zij die de liefde voor de dans koesteren met grote passie en met naam,  is onbeschrijfelijk. Het vormt een  immens kleurenpalet, een mozaïek van impressies en een climax. Top!

De som werd gemaakt, de figuurlijke optelling evenzeer, maar het geheel omvat uiteraard veel meer dan de delen. Enkel een immense inzet voor en achter de schermen van de talrijke vrijwilligers, sympathisanten en families maakte dit alles mogelijk.  Oprechte dank aan heel het team!

‘(Nieuwe)Wegen ontstaan waar veel mensen in dezelfde richting gaan’, luidt het gezegde. Vooruitgang en verandering waren één van de insteken van 2016, met het vijftig jaar strijden tegen de ziekte. Met deze lustrumeditie werd alvast een grote stap gezet om deze ambitie waar te maken.

Ontegensprekelijk zien we dit hartverwarmende verhaal  verder te gaan … Save the date…  voor alweer een verrassende hoopvolle editie?

Naar het verslag van Hilde Taillieu van het Baila’r team en de Werkgroep Muco Roeselare.