Laat een legaat na

Een wereld zonder muco? Uw nalatenschap zorgt ervoor.

Wanneer u de Mucovereniging in uw testament opneemt, zorgt u ervoor dat in de toekomst niemand nog sterft aan muco. Een prachtige nalatenschap!

1. U geeft kinderen met muco een zo normaal mogelijk leven.
2. U helpt patiënten en families in nood.
3. U ontwikkelt betere behandelingen.

De Vlaamse overheid heeft met ingang vanaf 1 juli 2021 belangrijke wijzigingen doorgevoerd aan het erfrecht. Lees in dit artikel wat dit kan betekenen voor u.

Steeds meer mensen laten een schenking aan een goed doel in hun testament opnemen. Ook wij, mijn echtgenote en ikzelf hebben dit beslist. Na bezoek aan onze notaris, die ons de nodige uitleg verschafte, was onze beslissing snel genomen. Iedereen, de familie en al de mensen die ons lief zijn, halen er hun voordeel uit.De keuze van een goed doel was voor ons geen moeilijke keuze. Wij verloren iemand die ons het dierbaarste was aan de ziekte Mucoviscidose.Vele mensen kennen wel een kindje of iemand in hun dorp, straat of gemeenschap die aan deze vreselijke ziekte lijdt. Onze grootste wens is dan ook om deze kinderen te helpen door steun te verlenen aan het onderzoek naar een beter leven en misschien bij te dragen tot een definitieve oplossing voor deze ziekte.Met dank aan de Mucovereniging voor alle steun,

Maria en Hector

Karine, onze Verantwoordelijke Legaten, vertelt u hoe dat kan. Bel haar vrijblijvend op 02/66 33 908. Of stuur een berichtje naar karine@muco.be.

 

Bloemen noch kransen

U bereidt uw uitvaart of die van een dierbare overledene voor? In plaats van bloemen of kransen kun je vragen om een donatie aan onze vereniging. Niet alleen omdat bloemen vergankelijk zijn: wat moeten we met al die bloemen doen? Maar vooral omdat het een grote troost kan zijn om uw idealen of die van uw dierbare overledene te laten verder leven.

Neem contact op met Karine via karine@muco.be of 02.663 39 08

Laatste update: