Een wereld zonder muco? Uw nalatenschap zorgt ervoor

Wanneer u de Mucovereniging in uw testament opneemt, zorgt u ervoor dat in de toekomst niemand nog sterft aan muco. Een prachtige nalatenschap!

 

Karine, onze Verantwoordelijke Legaten, vertelt u hoe dat kan. Bel haar vrijblijvend op 02/66 33 908. Of stuur een berichtje naar karine@muco.be.

“Ik droom ervan dat mensen met muco een leven leiden waarin hun ziekte perfect beheersbaar is. Een wereld waarin we samen een ‘ongeneeslijke’ ziekte overwinnen. Helpt u om die droom uit te laten komen?”

Steeds meer en meer mensen laten een schenking aan een goed doel in hun testament opnemen. Ook wij, mijn echtgenote en mezelf hebben dit beslist. Na bezoek aan onze notaris, die ons de nodige uitleg verschafte, was onze beslissing snel genomen. Iedereen, de familie en al de mensen die ons lief zijn halen er hun voordeel uit.
De keuze van een goed doel was voor ons geen moeilijke keuze. Wij verloren iemand die ons het dierbaarste was aan Cystic Fibrosis, misschien beter bekend als de ziekte Mucoviscidose.
Vele mensen kennen wel een kindje of iemand in hun dorp, straat of gemeenschap die aan deze vreselijke ziekte lijdt. Onze grootste wens is dan ook om deze kinderen te helpen door steun te verlenen aan de onderzoeken naar een beter leven en misschien een oplossing te vinden voor deze ziekte.
Met dank voor de steun van de Mucovereniging,

Maria en Hector

De Vlaamse overheid heeft met ingang vanaf 1 juli 2021 belangrijke wijzigingen doorgevoerd aan het erfrecht. Lees in dit artikel wat dit kan betekenen voor u.

Laatste update: