Tekenfund

Zamel geld in voor de Mucovereniging met één extra tekenles op school

Het idee achter Tekenfund is simpel. Ieder kind maakt een mooie tekening tijdens de tekenles. De firma Tekenfund maakt daar vervolgens wenskaarten, koffietassen, brooddozen en andere leuke artikels van. Ouders, familieleden en vrienden kunnen deze vervolgens kopen via een speciale webwinkel die voor ieder kind afzonderlijk wordt aangemaakt. Na afloop van de actie ontvangt de school het geld en stort het dit door naar de Mucovereniging.

Zo werkt het

Een actie opzetten via Tekenfund is heel eenvoudig, veilig en vraagt een minimale inspanning van de school in kwestie. Het proces verloopt in volgende drie stappen:

  1. Tekenen in de tekenles
    De school ontvangt van ons een gratis tekenpakket met voldoende tekenpapier voor alle klassen en informatie voor de leerkracht. Ieder kind maakt vervolgens een kunstwerkje. Ecoline, stift, verf of krijt; alles kan en mag. Zijn alle creaties gereed dan belt u ons en halen wij de tekeningen gratis bij u op.
  2. Actiefolders uitdelen
    Wij scannen alle tekeningen en drukken voor iedere leerling afzonderlijk een eigen actiefolder. Naast het actiedoel en uitleg voor thuis is hierin uiteraard ook een fraaie afdruk van de tekening opgenomen. Zodra de actiefolders zijn uitgedeeld in de klassen kan de verkoop van start. De kinderen activeren namelijk zelf hun eigen webwinkeltje. Bestellen en betalen gaat vervolgens helemaal online. U kunt tijdens de verkoopperiode rustig achterover leunen en de verkopen van uw school op de voet volgen door in te loggen op uw eigen actiepagina. Een leuke en spannende periode!
  3. Bestellingen uitdelen
    Is de actieperiode voorbij, dan sluiten de webwinkeltjes van de kinderen automatisch en worden de verkochte artikelen, die opgeslagen zijn in het systeem, geproduceerd. Ongeveer 10-14 dagen later ontvangt u de bestellingen op school.Wat nu alleen nog rest is één groot feest; het verdelen van de spulletjes over de klassen. Dat lijkt misschien veel werk, maar is het niet. De bestellingen zijn keurig per kind verpakt in een draagtasje, en de tasjes zijn per klas verpakt in een doos. U hoeft de dozen dus enkel onder de klassen te verdelen.

Denk je dat de school van jouw kind graag zou willen meewerken aan deze actie? Breng hen dan zeker van het bestaan ervan op de hoogte! Via deze link vind je een promotiefolder met verschillende succesverhalen van scholen die eerder al meededen aan Tekenfund (weliswaar niet ten voordele van de Mucovereniging). Extra informatie over Tekenfund vind je op deze website.

Intekenen kan heel eenvoudig door dit formulier in te vullen. Vergeet zeker niet bij ‘Naam organisatie’ Muco te vermelden, bvb ‘School ABC – Muco’. Zo weten de mensen van Tekenfund dat het om een actie gaat ten voordele van de Mucovereniging.

Laatste update: