Trail ‘L’enfer du Viroin’ voor Mary

Mary is 38 jaar oud en heeft muco. Maar dat belet haar niet om van het leven te genieten en onvergetelijke avonturen te beleven. Ze kan daarbij ook altijd rekenen op haar sportieve echtgenoot, die haar graag mee op sleeptouw neemt…

Voilà, we hebben het gedaan, de fameuze ‘L’Enfer du Viroin’. En het was echt geen lachertje zoals de naam van de trail laat vermoeden.

Het was echt afzien. Op sommige plaatsen moest ik mijn ‘mountainrolstoel’ uit en op de rug van Charles gaan om rotsen te beklimmen. Of we moesten een rivier oversteken… Ik denk dat we nog niet goed beseffen wat we allemaal gedaan hebben…
Deelnemers liepen langs, moedigden ons aan en boden hulp aan. Sommigen trokken ons in de beklimmingen mee naar boven. Anderen vertelden aan onze supporters, die op ons stonden te wachten bij de finish, dat het echt moeilijk was en dat we waarschijnlijk zouden opgeven. Maar nee!!! We haalden de finish na 3 uur en 30 minuten. We waren ontzettend trots, we voelden ons gewoon ‘alive’.

Bij de start werden we voorgesteld en kregen we het woord. We hebben het over muco gehad en over de Mucovereniging. En toen we aan de finish kwamen, was er enorm veel applaus. We mochten mee op het podium en kregen zelfs een speciale prijs.

Iedereen was ongelooflijk. Mijn 6 ‘gekke’ teamgenoten, die hun grenzen echt hebben verlegd, maar ook de organisatoren van deze trail, de andere deelnemers en al het volk ter plaatse.
Nogmaals dank aan het Collectif des Sentiers van Philippeville voor het gratis mogen gebruiken van de mountainrolstoel. Dat is 20 euro meer voor onze crowdfundingactie????