In Hotton, een grote solidariteit op het ritme van de fanfare

De zon scheen op 7 mei in Hotton. Het eten voor 250 man werd de dag ervoor bereid door een groep enthousiaste vrijwilligers. En dan was er ook een DJ, een tombola die heel veel heeft opgeleverd dankzij de vrijgevigheid van de plaatselijke handelaars, een goochelaar en natuurlijk, … de super toffe fanfare.
Dankzij dit alles werd er 11.500 euro ingezameld voor de Mucovereniging en in het bijzonder voor medisch onderzoek voor de strijd tegen muco.

Het was een geweldige actie, georganiseerd door Clothilde, de mama van Capucine, die muco heeft en die net haar eerste verjaardagskaarsje heeft uitgeblazen.

Sinds de ziekte bij ons dochtertje werd vastgesteld, is de Mucovereniging erg betrokken. Daarom was het belangrijk voor ons om de vereniging op onze manier te helpen. We willen vooral graag medisch onderzoek steunen om deze ziekte te bestrijden

Op zondag 7 mei organiseerden we een ‘ham aan het spit’ diner in Hotton. Het was een groot succes. We hebben meer dan € 11.000 euro aan de Mucovereniging geschonken

We hebben op een hele ploeg gemotiveerde vrijwilligers kunnen rekenen dankzij de hulp van vrienden en familie maar ook dankzij een efficiënte mond-tot-mondreclame. Zonder hen zou er geen evenement zijn geweest.

En dankzij de sociale netwerken en de ‘vrienden van vrienden’ konden we ook rekenen op genereuze bedrijven die ons sponsorden en een geweldige tombola aanboden.

Gezien het enthousiasme voor ons evenement overwegen we om over 1 of 2 jaar een nieuw evenement te organiseren, maar dan misschien met een ander thema. Of misschien een sportieve activiteit om een ander publiek aan te trekken. Wordt vervolgd.

We hebben vertrouwen in de toekomst. Dus voor onze Capucine en voor alle mucopatiënten en hun families, laten we ons steentje bijdragen om hen vooruit te helpen door bijvoorbeeld een actie te organiseren of te steunen!

Clothilde