Zet een actie op

Heel wat mensen hebben al een actie opgezet ten voordele van de strijd tegen muco. Je kan via deze pagina de verslagen bekijken van enkele van de meest recente solidariteitsacties. Via deze pagina kan je ook enkele filmpjes bekijken van enthousiaste actievoerders. Ze delen graag hun tips en tricks met je. Misschien vind je hier wel leuke ideeën?

 

ZET NU JE EIGEN ACTIE OP!

 

Voel je het zelf ook kriebelen om een actie op te zetten om onze strijd tegen mucoviscidose te steunen? Dan kan je steeds met ons contact opnemen om jouw actie in onze agenda op te nemen, voor promotiemateriaal van de Mucovereniging, infomateriaal over mucoviscidose of voor andere vragen waar je mee zit.

Via ons actieplatform kan je heel eenvoudig een online inzamelactie opstarten? Ideaal als je een sportieve uitdaging aangaat en hiervoor op zoek bent naar sponsors, als je een verjaardagsfeestje of jubileum  te vieren hebt of je de ticketverkoop van je actie online wil laten verlopen!

Via het actieplatform kan je heel snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde actiepagina aanmaken. Met deze pagina kan je je actie bekend maken door de link te delen via mail of social media.

Zet jouw actie op in drie eenvoudige stappen. Klik hier om meteen van start te gaan.

  • Bezoek de website
  • Zet je actie op!
  • Zamel geld in

Via het actieplatform kunnen de sympathisanten van je actie eveneens gebruik maken van een veilige en automatische betalingsmodule. Dit scheelt alvast een pak in de administratieve opvolging van je geldinzameling.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Carole via 02 613 27 13 of carole@muco.be. We helpen je graag verder!

Wil je producten verkopen ten voordele van de Mucovereniging? Dan kan je hiervoor terecht op onze webshop.

Ga je een actie organiseren? Lees dan eerst even deze tekst met onze algemene principes aandachtig na. Daarin leggen we uit op welke manier je als actieorganisator kan rekenen op de steun van de Mucovereniging en wat we van jou als actieorganisator verwachten.

Houd ook zeker deze praktische zaken in het oog:

  • Bedenk een originele naam voor jouw actie en voorzie een geschikte datum en plaats.
  • Tracht je kosten te beperken door materiële of financiële sponsors te vinden.
  • Zorg voor een uitgebreide promotie: hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
  • Ga na of je bepaalde aanvragen moet doen om jouw activiteit te kunnen organiseren. (Betaling voor het gebruik van muziek via Sabam, aanvraag tot toelating bij de gemeente en/of politie, billijke vergoeding, …)
  • Als je de opbrengst van een actie stort, kom je hiervoor niet in aanmerking voor een fiscaal attest. Meer informatie over hoe je moet omgaan met giften, sponsoring en acties, vind je hierover in onze gids.

Laatste update: