Caroline, een uitstekende verkoopster van onze #mucosocks ;)

Caroline is de energieke moeder van Laurine, die over een paar maanden haar 12e verjaardag viert. Ze deelt enthousiast het verloop van haar verkoopactie voor de #mucosocks in 2022 met ons.

We hadden net het nieuws ontvangen over de diagnose van mucoviscidose bij Laurine. Tijdens mijn zoektocht naar zoveel mogelijk informatie over de ziekte, kwam ik terecht op de website van Mucovereniging. Ik ontdekte de actie #mucosocks en ging de uitdaging aan, zonder te bedenken dat dit zoveel enthousiasme in mij zou opwekken!

Het doel van het verkopen van de sokken was dubbel: enerzijds wilden we onze omgeving informeren over de ziekte van Laurine zonder het individueel aan iedereen te moeten uitleggen, en anderzijds wilden we fondsen inzamelen voor Mucovereniging, gezien alles wat ze doen voor mensen met muco.

Ik heb echt de nadruk gelegd op het feit dat we voor het vernemen van de diagnose van onze dochter noch van het bestaan van deze ziekte, noch van de Mucovereniging op de hoogte waren.

Dus stuurde ik eerst via Messenger een bericht naar al mijn Facebook-contacten met de mededeling: “Dit hebben we met Laurine meegemaakt, kijk eens op de website van Mucovereniging en hun actie #mucosocks”.

Daarna plaatste ik ook een bericht op mijn Facebook-pagina.

Dit bericht kreeg al snel veel reacties en werd gedeeld door buren, vrienden van Laurine en zelfs onze burgemeester.

Bovendien werkte de mond-tot-mondreclame ook heel goed, gezien we in een klein dorp wonen.

Ook de ouders van de schoolvriendjes van Laurine wilden graag hun steentje bijdragen.

Ik dacht dat mensen rechtstreeks via de website van Mucovereniging zouden kopen, maar in feite gaven ze er de voorkeur aan om zich tot mij te richten.

Dus verzamelde ik alle bestellingen.

Ik bezorgde ze zelf, vaak met Laurine erbij, zodat mensen konden zien dat het ondanks alles toch goed met haar ging en dat ze hier ook persoonlijk bij betrokken was.

Het kostte me zeker wat tijd, maar het was zeer motiverend. Bovendien voelde ik mij gesteund doordat alles heel goed georganiseerd was door de Mucovereniging wat betreft leveringen, afrekeningen, betalingen, …

Daarom heb ik besloten om het dit jaar opnieuw te doen en ook de school van Laurine erbij te betrekken!

Uiteindelijk heeft Caroline vorig jaar 350 paar #mucosocks verkocht en daarnaast ook veel Galler-chocolaatjes, kleine aapjes, wenskaarten, enz.

BRAVO en duizend MAAL DANK!