Word verkoper van onze producten

Eerst en vooral: Geweldig dat je overweegt onze producten te verkopen om de strijd tegen muco te steunen! Om jouw verkoopactie zo vlot mogelijk te doen verlopen, informeren we je alvast over de te volgen procedure. Lees dit zeker aandachtig na. Heb je bijkomende vragen? Neem dan gerust contact met ons op via sales@muco.be.

 

Welke producten kan ik verkopen?

In principe kan je alle producten die verkopen die we aanbieden via onze webshop. Momenteel zijn dat sokken, chocoladetabletten, pluchen aapjes, fietsbellen en wenskaarten.

 

Hoe ga ik als verkoper aan de slag?

Om als verkoper aan de slag te kunnen gaan en een bestelling te plaatsen, dien je je te laten registreren als verkoper. Dat doe je door een e-mail te sturen naar sales@muco.be met een korte motivatie. We bekijken vervolgens je aanvraag en laten je weten of je we aanvraag voor achterafbetaling kunnen aanvaarden.

Als geregistreerde verkoper kan je de betaling van de producten uitstellen tot na je verkoopsactie. Hou er wel rekening mee dat je als verkoper voor minimum 350 euro een bestelling moet plaatsen.

Na afloop van je verkoopsactie en in principe 30 dagen na het plaatsen van je bestelling dien je jouw eventuele niet-verkochte producten te retourneren en dit te melden aan sales@muco.be. Vervolgens schrijf je ons dan de totale waarde van de verkochte producten over via de online betaallink die we je bezorgen of op ons rekeningnummer BE62 5230 8010 1261 met vermelding van je bestelnummer in de mededeling.

We kijken er alvast naar uit om je te horen!

Laatste update: