Deelnemen?

UPDATE NAV DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN VANAF 1 DECEMBER: HET IS NIET MOGELIJK OM ALS CULIN’AIR HOST EEN ETENTJE TE ORGANISEREN. DE STRIJD TEGEN MUCO STEUNEN KAN NOG STEEDS DOOR EEN FEESTMENU TE BESTELLEN BIJ FOODBAG. PER VERKOCHTE FEESTMENUBOX DONEERT FOODBAG 10 € AAN DE STRIJD TEGEN MUCO.

Wil je graag deelnemen aan Culin’air? Dat kan heel eenvoudig!

Foto by Melissa Milis

Plaats je bestelling voor een Culin’air feestmenu via Foodbag. Je ontvangt dan een feestbox thuis met alle ingrediënten en recepten voor een heerlijk viergangendiner.

Je hebt hierbij de keuze uit een Classic of Veggie feestmenu. Het Classic feestmenu is beschikbaar voor 4 personen (€ 115), 6 personen (€ 155) of 8 personen (€ 185). Het Veggie feestmenu is verkrijgbaar voor 4 personen (€ 99). Alle feestboxen worden aan gratis aan huis geleverd in heel Vlaanderen, Brussel en grote delen van Wallonië.

Er zijn 3 levermomenten mogelijk.

  • Een feestbox met levering 17/12 kan je bestellen t.e.m. 9/12
  • Een feestbox met levering 23/12 of 30/12 kan je bestellen t.e.m. 16/12

Vink tijdens het bestelproces het vakje ‘Word Culin’air host’ aan. Op deze manier kan de Mucovereniging je zo goed mogelijk op weg helpen om van je Culin’air etentje een zo groot mogelijk succes te maken.

Foto by Melissa Milis

Zo simpel is het! Je bent nu klaar om je etentje te organiseren en de strijd tegen muco een hart onder de riem te steken. Wist je trouwens dat Foodbag voor elke feestbox die verkocht wordt 10 euro schenkt aan de Mucovereniging?

Prik een datum en nodig je gasten uit. Uiteraard dien je hierbij rekening te houden met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Laten de coronamaatregelen niet toe dat jouw etentje kan doorgaan of twijfel je of het etentje voldoende veilig kan verlopen, dan vragen we met aandrang om jouw etentje niet te laten doorgaan.

Informeer je gasten over je Culin’air initiatief. Vraag hen om voor één keer geen fles wijn, bloemen of pralines mee te brengen voor de gastvrouw(heer).

Wanneer je je feestmenubox van Foodbag thuis geleverd krijgt, ontvang je niet alleen alle ingrediënten voor een smakelijk viergangendiner maar ook een leuk en ondersteunend pakketje van de Mucovereniging.

Foto by Melissa Milis

Geniet van je Culin’air etentje samen met je coronaveilige bubbel. Met de informatie uit het pakketje kan je je gasten informeren over mucoviscidose en de Mucovereniging op een boeiende en gezellige manier. Hopelijk kan je hen op deze manier warm maken voor de strijd tegen muco. We zijn er zeker van dat jouw overtuiging alvast aanstekelijk zal werken!

Als jouw gasten overtuigd zijn van de nood om de strijd tegen muco te steunen willen ze misschien op het einde van de avond wel een vrije gift doen aan de Mucovereniging.

De donatie kan heel gemakkelijk en veilig direct online gebeuren. In het pakketje dat je ontving van de Mucovereniging vind je alle informatie om dit vlot te kunnen doen.

Als gast bij een Culin’air etentje komt je gift in aanmerking voor belastingvermindering. Voor giften vanaf 40 euro in 2020 ontvang je een uitzonderlijke belastingvermindering van 60 %. Een steunbedrag van 50 euro aan Culin’air en de strijd tegen muco, kost je zo uiteindelijk maar 20 euro. Geef deze interessante informatie zeker mee aan je gasten.

Achteraf bezorgt de Mucovereniging je een overzicht van het totaalbedrag dat je bubbel tijdens het Culin’air etentje schonk aan de strijd tegen muco.

Heb je nog vragen? Heb je hulp nodig? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Katrien via 02 66 33 906 of katrien@muco.be.

Laatste update: