Informatiepakket

UPDATE NAV DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN VANAF 1 DECEMBER: HET IS NIET MOGELIJK OM ALS CULIN’AIR HOST EEN ETENTJE TE ORGANISEREN. DE STRIJD TEGEN MUCO STEUNEN KAN NOG STEEDS DOOR EEN FEESTMENU TE BESTELLEN BIJ FOODBAG. PER VERKOCHTE FEESTMENUBOX DONEERT FOODBAG 10 € AAN DE STRIJD TEGEN MUCO.

In je Culin’aire feestmenu box zal je naast alle ingrediënten en bijhorende recepten van Foodbag een leuk en informatief pakketje van de Mucovereniging vinden.

Foto by Melissa Milis

Dit pakketje helpt je op weg om tijdens je Culin’aire etentje je gasten warm te maken voor de strijd tegen muco. Gezellig samenzijn staat uiteraard voorop, daar hebben we al lang genoeg op moeten wachten. Ons pakketje zal de ambiance zeker niet minder sfeervol maken, integendeel!

Het pakketje dat je van ons ontvangt is tweetalig en steeds voor 8 personen, ook als je een etentje organiseert voor 4 personen. Het bevat:

  • 8 stijlvolle Culin’aire servetten
  • Een pakketje conversation starter kaartjes. Op deze kaartjes staan vragen die een boeiend gesprek aan de feesttafel op gang kunnen brengen. Dan weer ludiek, dan iets meer diepgaand maar ze leveren altijd stof tot discussie op. De vragen zijn algemeen en gaan niet over muco of de Mucovereniging.
  • Een pakketje quizvragen. Via een tiental meerkeuzevragen komen je gasten meer te weten over muco en de Mucovereniging. Het gaat om algemene, toegankelijke vragen die de basisinformatie over de ziekte en onze vereniging compact bundelt. Benieuwd wie er van je gasten de meeste antwoorden juist heeft!
  • Een tafelkaartje dat aan het einde van je Culin’aire etentje je gasten op weg kan helpen om hun vrije gift aan de Mucovereniging in orde kunnen maken. Op het kaartje staat een QR code dat rechtstreeks leidt naar de donatiepagina van de Mucovereniging. Op deze manier kan een gift met de smartphone in enkele minuten veilig en heel gemakkelijk gebeuren. Is dit geen optie? Dan kan je op het kaartje ook andere manieren vinden om een gift te kunnen doen.
Ook het gezin van Jax met muco doet mee!

Wens je voor jezelf of je gasten bijkomende informatiefolders? Of wil je graag ballonnen, vlaggenlijntjes of ander promotiemateriaal om de Mucovereniging extra in de verf te zetten tijdens je Culin’aire etentje?

Zit je met vragen over de coronamaatregelen? Of heb je andere vragen?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Katrien via katrien@muco.be of 02 66 33 906

Laatste update: