Partner

Foodbag en de Mucovereniging? Ja, dat zijn twee uitersten van het spectrum, maar ze delen wel een hoop kernwaarden: Belgisch, bewust, lokaal en bovenal menselijk.

Net zoals Foodbag wil de Mucovereniging dichtbij de mensen staan. Die gelijkenissen in het DNA zorgden voor een spontane match voor dit Culin’air project.

Foodbag wil inspireren in de keuken. Ze leveren elke week maaltijdboxen aan huis met daarin kwaliteitsvolle en seizoensgebonden ingrediënten, bij voorkeur van Belgische en biologische oorsprong. De Foodbag-chefs stellen elke week 14 gezonde en gevarieerde gerechten voor, waar jij er drie of vier uitpikt en zo je eigen, persoonlijke maaltijdbox samenstelt. Dankzij de praktische en eenvoudige receptenkaarten tover je in no time een heerlijke maaltijd op tafel.

En wat hebben Foodbag en de Mucovereniging nu met elkaar gemeen? Meer dan je zou denken! Uiteraard zijn we twee spelers uit een totaal andere branche, maar we delen wel een heleboel kernwaarden: allebei 100 % Belgisch, met een heel menselijk karakter en een liefde voor lokaal. Net zoals ons wil Foodbag dichtbij de mensen staan. Die gelijkenissen in het DNA zorgen voor een spontane match.

Foodbag schenkt per verkochte feestmenubox 10 euro aan de Mucovereniging en is daarmee hartverwarmende partner van de strijd tegen muco.

Foto by Melissa Milis

Laatste update: