Deelnemen?

Heb je interesse om deel te nemen aan de Move for Air Challenge 2020? Dan vind je hieronder extra informatie over de inschrijving. Je kan je registreren voor de Challenge via deze link. Heb je nog bijkomende vragen? Neem dan contact op met katrien@muco.be of 02 663 39 06.

Solo of in familieverband?

Inschrijven kan je niet enkel individueel maar ook per gezin. We hopen hiermee dat ook de allerkleinsten enthousiast zullen meedoen. Move for Air draait namelijk niet enkel om kilometers malen maar ook om het plezier en de weldaad voor lichaam en geest van (samen) te bewegen.

Hoeveel bedraagt de deelnameprijs?

De deelnameprijs voor individuen bedraagt 50 euro zonder sponsoring of 25 euro met sponsoring. Voor gezinnen tot 4 personen bedraagt de deelname 75 euro (formule met sponsoring) of 150 euro (zonder sponsoring). Extra gezinsleden kunnen deelnemen voor 20 euro (met sponsoring) of 40 euro (zonder sponsoring). Deelnemers die kiezen voor een formule met sponsoring, engageren zich ertoe om als individu of als gezin voor minstens 100 euro in te zamelen.

Wat zit er in mijn deelnameprijs inbegrepen?

  • Bij de start ontvang je een kleine verrassing
  • Je kan je voortgang volgen via een dynamisch raceplatform
  • Je wordt van begin tot einde persoonlijk aangemoedigd
  • Na afloop ontvang je een welverdiende medaille
  • Voor diegene(n) die het meeste sponsoring inzamelt (inzamelen)hebben we na afloop iets leuks in petto
  • Daarnaast ontvangt één individuele of groepsdeelnemer die de finish haalt via loting een mooie attentie
  • En last but not least… je draagt bij tot de strijd tegen muco. Zo help je de Mucovereniging de 1.319 mensen met muco in ons land te helpen

Hoeveel van mijn deelname gaat er naar de strijd tegen muco en waar gaat de opbrengst naartoe?

Per deelnemer gaat er minstens 25 euro naar de strijd tegen muco. Maar uiteraard rekenen we erop dat we via sponsoring heel wat meer mogen inzamelen!

De opbrengst van de Move for Air Challenge 2020 gaat naar de Sportfondsen en het wetenschappelijk onderzoek. Dat zijn projecten waar de Mucovereniging voor de financiering in normale omstandigheden kan rekenen op haar trouwe actievoerders, maar waar dit nu helaas niet mogelijk is.

Laatste update: