Facebook Live

Tijdens de corona-pandemie gingen we op zoek naar nieuwe manieren om informatie snel en goed aan mensen met muco en hun gezinnen aan te bieden.

Zo ontdekten we de Facebook Live sessies. Dit bood ons de mogelijkheid om zowel algemene informatie te geven als live vragen van deelnemers te beantwoorden.

We besloten dit initiatief verder te zetten en we bieden deze live sessies vanaf nu dan ook op regelmatige basis aan. Thema’s zoals voeding, die in ons tijdschrift Asem behandeld worden, komen uitgebreider aan bod. Actuele thema’s zullen zeker ook de nodige aandacht krijgen.

We beseffen dat het niet voor iedereen mogelijk is om deze sessies live te bekijken of dat het handig kan zijn om bepaalde filmpjes nog eens te herbekijken. Vandaar dat we al onze uitzendingen hier bundelen en je ze steeds kan terug kijken.

Heb je suggesties voor mogelijke onderwerpen of een vraag bij één van de vorige sessies. Aarzel niet en laat ze ons weten via 02/675.57.69 of info@muco.be

Veel kijkplezier!

Hieronder kan je de Facebook Live-sessie van maandag 29 maart 2021 herbekijken met dokter François Vermeulen van het UZ Leuven, met als thema “CFTR modulatoren en nieuwe therapieën”.

Facebook Live-sessie van 10 maart 2021 over muco en voeding. Dimitri Declercq, diëtist in het UZ Gent, geeft een antwoord op vragen als: wat en hoe eet je het best als je muco hebt? Wat mag je eten als je diabetes krijgt? En waarom is je BMI zo belangrijk?

Laatste update: