Green van de Hoop

Met het golftornooi ‘Green van de Hoop’ willen we de golfwereld sensibiliseren en informeren over onze strijd tegen mucoviscidose. En uiteraard samen met de spelers en partners van het golftornooi zoveel mogelijk fondsen werven.

De Green van de Hoop komt oorspronkelijk uit Frankrijk en werd naar België gebracht door twee golfspelers die het hart op de juiste plaats hebben: Guy en Bernadette de Paeuw. Leslie Cloots, een beloftevolle jonge golfster uit het Antwerpse, is ambassadrice van Green van de Hoop.

Green van de Hoop is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in verschillende Belgische golfclubs. Jaarlijks ontvangen ongeveer dertig Belgische clubs de Green van de Hoop en nemen honderden golfspelers deel aan het tornooi. Sinds het ontstaan van dit evenement werd al meer dan 500.000 euro ingezameld. Deze fondsen gaan integraal naar het Muco Sportfonds waarbij elke mucopatiënt de nodige steun krijgt om beter te kunnen bewegen en te sporten. Dat komt hun therapie ten goede

Word sponsor van Green van de Hoop

Elk jaar zijn wij op zoek naar gemotiveerde sponsors die ervoor zorgen dat hun naam via onze prijzentafel of deelnemersbrochure verspreid wordt. Als sponsor kan je ook deelnemen aan het tornooi en je netwerk met interessante contacten verder uitbouwen!

Neem vrijblijvend contact op met Catherine, via catherine@muco.be of 02 61 32 712 voor meer informatie.
De sponsors van het seizoen 2019 zijn: CDS, Chimay, Decathlon, Delen, Galler, L’Oréal, Linéo, Natan, Nestlé, Nostalgie, Pin High, Proximus, Ricoh en Upignac. We wensen deze bedrijven van harte te danken voor hun steun!

Laatste update:

ante. dolor. venenatis eget accumsan at mattis