20KM door Brussel

Honderden sportievelingen die tegelijkertijd de longen uit hun lijf lopen voor de strijd tegen muco? Ja, dat kan! Sinds 2010 staat Muco RunForAir garant voor een groene invasie tijdens de 20KM door Brussel.

De zondag in mei dat de 20KM plaatsvindt staat steeds met stip genoteerd in de agenda van lopers die een sportieve uitdaging willen koppelen aan de strijd tegen mucoviscidose. Muco RunForAir organiseert een gezamenlijke (voor)inschrijving voor al wie ten voordele van de Mucovereniging wil lopen. Het maakt niet uit of je een ervaring sporter met tig wedstrijden op de teller bent of een voorzichtige jogger op zoek naar een grote eerste mijlpaal. Iedereen loopt op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen kunnen.

Omwille van het coronavirus heeft de organisatie achter de 20KM door Brussel de editie 2020 moeten annuleren. Heb je vragen over jouw deelname of sponsoring voor deze editie, dan kan je ons contacteren via runforair@muco.be.

Ook in 2021 kan je de strijd tegen mucoviscidose steunen door met Muco RunForAir deel te nemen aan de 20KM door Brussel. Voor vragen of meer informatie kan je steeds terecht bij runforair@muco.be.