20KM door Brussel

Honderden sportievelingen die tegelijkertijd de longen uit hun lijf lopen voor de strijd tegen muco? Ja, dat kan! Sinds 2010 staat Muco RunForAir garant voor een groene invasie tijdens de 20KM door Brussel.

Nadat de editie van vorig jaar afgelast werd door het coronavirus zijn we dan ook laaiend enthousiast om aan te kondigen dat de 20KM door Brussel dit jaar zal doorgaan op zondag 12 september 2021 om 10u in het Jubelpark!

Muco RunForAir organiseert steeds een gezamenlijke (voor)inschrijving voor al wie zichzelf, maar ook de strijd tegen muco, wil uitdagen. Of je nu een fervente loper bent die een nieuw persoonlijk record wil neerzetten of je het voor een eerste keer voelt kriebelen om die benen los te gooien, iedereen loopt op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen kunnen.

Is 20KM lopen misschien net iets te ambitieus of gewoon niet jouw ding? Geen paniek! Dit jaar kunnen wandelaars ook deelnemen. Om hen voldoende tijd te geven om het parcours af te leggen wordt de duurtijd verlengd van 4 naar 6 uur.

Net zoals voorgaande jaren vinden we het belangrijk om onze deelnemers flink in de watten te leggen, zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. Ontdek hier alle extraatjes wanneer je deelneemt via RunForAir. Uiteraard worden er bijkomende coronamaatregelen genomen om ieders veiligheid ten allen tijde te garanderen. Kortom, alles wordt in het werk gesteld om iedere deelnemer een onvergetelijke en veilige ervaring te bezorgen!

Voor deelname via RunForAir heb je de keuze tussen een formule met en zonder sponsoring. Alle info over deze formules vind je hier terug.

De opbrengst van RunForAir gaat ook dit jaar naar de Sportfondsen waarmee de Mucovereniging mensen met muco helpt om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen. Want bewegen is van cruciaal belang om conditie en longfunctie op peil te houden.

In 2019 zamelden we dankzij RunForAir maar liefst 48.496 euro in voor onze Sportfondsen. Doen we hier dit jaar samen nog een schepje bovenop?

Ja, ik schrijf me in en wil me laten sponsoren! 

 Ja, ik schrijf me in zonder sponsoring en steun de Sportfondsen voor 30euro!

We lopen alvast helemaal warm om de 20KM door Brussel  samen met jou opnieuw (muco)groen te kleuren!

Heb je vragen over jouw deelname of sponsoring voor deze editie, dan kan je ons contacteren via runforair@muco.be.