20KM door Brussel

Een heleboel sportievelingen die tegelijkertijd de longen uit hun lijf lopen voor de strijd tegen muco? Ja, dat kan! Sinds 2010 zijn de enthousiaste lopers van de Muco RunForAir een vaste waarde tijdens de 20KM door Brussel.

Nadat de editie van vorig jaar uitzonderlijk plaatsvond in september staan we te poppelen om de laatste zondag van mei opnieuw vast te pinnen in onze agenda. Afspraak om 10u in het Jubelpark op zondag 29 mei 2022! Benieuwd wie er ook aan de start staat? Lees hier het verhaal van deelnemers Kenneth en Tania.

Muco RunForAir organiseert steeds een gezamenlijke (voor)inschrijving voor al wie zichzelf, maar ook de strijd tegen muco, wil uitdagen. Of je nu een fervente loper bent die een nieuw persoonlijk record wil neerzetten of je het voor een eerste keer voelt kriebelen om die benen los te gooien, iedereen loopt op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen kunnen.

Is 20KM lopen misschien net iets te ambitieus of gewoon niet jouw ding? Geen paniek! Net zoals vorig jaar kunnen wandelaars ook deelnemen. Om hen voldoende tijd te geven om het parcours af te leggen wordt de duurtijd verlengd van 4 naar 5 uur.

Net zoals voorgaande jaren vinden we het belangrijk om onze deelnemers flink in de watten te leggen, zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. Ontdek hier alle extraatjes wanneer je deelneemt via RunForAir. Uiteraard worden er bijkomende coronamaatregelen genomen om ieders veiligheid ten allen tijde te garanderen. Kortom, alles wordt in het werk gesteld om iedere deelnemer een onvergetelijke en veilige ervaring te bezorgen!

Voor deelname via RunForAir heb je de keuze tussen een formule met en zonder sponsoring. Alle info over deze formules vind je hier terug.

De opbrengst van RunForAir gaat ook dit jaar naar de Sportfondsen waarmee de Mucovereniging mensen met muco helpt om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen. Want bewegen is van cruciaal belang om conditie en longfunctie op peil te houden.

In 2021 zamelden we dankzij RunForAir 18.000 euro in voor onze Sportfondsen. Doen we hier dit jaar samen nog een schepje bovenop?

De inschrijvingen zijn gesloten.

Wij warmen ons alvast helemaal op om er samen met jou een sportieve lap op te geven!

Heb je vragen over jouw deelname of sponsoring voor deze editie, dan kan je ons contacteren via runforair@muco.be.