Deelnemen als loper of wandelaar

Ready, set, go! Bij deze geven we graag het startschot van de inschrijvingen voor de 20km door Brussel via Muco Run for Air. Reserveer alvast je plaats aan de start en maak je klaar om onze hoofdstad opnieuw te onderwerpen aan een flinke dosis sportief geweld. Door in te schrijven via Muco Run for Air verleg je bovendien niet alleen grenzen voor jezelf, maar ook in de strijd tegen muco!

Mucoviscidose is de meeste voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in ons land en treft niet minder dan 1.379 Belgen. Als je muco hebt belemmert taai slijm de ademhaling en spijsvertering. Sporten en bewegen is hierbij van levensbelang om een zo goed mogelijke conditie en longfunctie te behouden. Niet om te genezen maar om gewoon de dag door te komen.

Via haar Sportfondsen helpt de Mucovereniging mensen met muco om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen.

In 2023 zamelden we dankzij Run for Air 44.338 € in voor deze Sportfondsen. 

Neem in 2024 deel aan de 20KM door Brussel, laat je sponsoren en geef de Mucovereniging de kans om ook dit jaar mensen met muco te steunen in de strijd tegen hun ziekte.

Wat zijn jouw voordelen als je meeloopt met Run For Air?

  • We brengen jouw inschrijving administratief in orde zodat jij je hiervan niets moet aantrekken
  • Je ontvangt je rugnummer
  • Je krijgt een uniek Muco RunForAir sportshirt
  • Je kan gebruik maken van faciliteiten zoals omkleedruimtes, bewaakte vestiaire voor de sporttassen en sanitaire voorzieningen in de directe omgeving van de start- en aankomstlocatie
  • Onderweg zorgen we voor een hapje zodat jij een optimale sportieve prestatie kan leveren
  • Na de wedstrijd voorzien we een verfrissend drankje en hapje en kan je ervaringen delen met andere deelnemers. Bovendien kan je genieten van een welverdiende massage.

Loop je al helemaal warm?

Prima!  Je hebt keuze tussen twee formules:
Formule met sponsoring

De inschrijving bedraagt 50 euro (28 euro verplicht inschrijvingsgeld + 22 euro voor sportshirt en logistieke kosten) indien je je ertoe engageert om via sponsoring minstens 50 euro in te zamelen voor onze Sportfondsen.

Neem je deel als team met minimum 4 personen? Dan volstaat het om het sponsorbedrag via één sponsorpagina in te zamelen. Een team van 4 engageert zich ertoe om 200 euro in te zamelen. Per extra deelnemer wordt het bedrag met minimum 50 euro verhoogd. Let er wel op dat iedereen zich afzonderlijk moet registreren.

           Inschrijving : Campagnes – Muco

Formule zonder sponsoring

Verkies je om geen sponsoring in te zamelen, dan kan je je inschrijven voor 80 euro. In dat geval steun je onze Sportfondsen voor 30 euro.

           Inschrijving hier.

 

Inschrijvingen sluiten op 16 april 2023.

Laatste update: