Het licht op groen: De 20KM door Brussel gaat door!

Nadat de editie van vorig jaar afgelast werd door het coronavirus zijn we laaiend enthousiast om aan te kondigen dat de 20KM door Brussel dit jaar zal doorgaan op zondag 12 september 2021 om 10u in het Jubelpark!

Het gekipte moment om jouw sportieve wandel- of loopactiviteiten van het afgelopen anderhalf jaar te laten gelden of komaf te maken met enkele vervelende coronakilo’s. Schrijf je in via Muco RunForAir en zet bovendien letterlijk stappen in de strijd tegen muco! Corona zeggen we hopelijk spoedig vaarwel, maar dankzij jou hopen we in de toekomst ook muco een halt toe te roepen.

We geven dan ook graag het startschot voor de gezamenlijke (voor)inschrijving via RunForAir voor voor al wie zichzelf, maar ook de strijd tegen muco, wil uitdagen. Of je nu een fervente loper bent die een nieuw persoonlijk record wil neerzetten of je het voor een eerste keer voelt kriebelen om die benen los te gooien, iedereen loopt op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen kunnen.

Is 20KM lopen misschien net iets te ambitieus of gewoon niet jouw ding? Geen paniek! Dit jaar kunnen wandelaars ook deelnemen. Om hen voldoende tijd te geven om het parcours af te leggen wordt de duurtijd verlengd van 4 naar 6 uur.

Voor deelname via RunForAir heb je de keuze tussen een formule met en zonder sponsoring. Alle info over deze formules vind je hier terug.

De opbrengst van RunForAir gaat ook dit jaar naar onze sportfondsen waarmee de Mucovereniging mensen met muco helpt om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen. Want bewegen is van cruciaal belang om conditie en longfunctie op peil te houden.

In 2019 zamelden we dankzij RunForAir maar liefst 48.496 euro in voor onze Sportfondsen. Doen we hier dit jaar samen nog een schepje bovenop?

We lopen alvast helemaal warm om de 20KM door Brussel  samen met jou opnieuw (muco)groen te kleuren!