Back for more: Move for Air Challenge 21

Net als vorig jaar lanceert de Mucovereniging een Move for Air Challenge. Een sportieve uitdaging voor jong en oud waarmee we samen de strijd tegen muco -letterlijk- in beweging willen brengen.

Via de Move for Air Challenge 21 nodigen we je van harte uit om samen met ons 21 km te bewegen tegen muco op 26 of 27 juni. Op welke manier jij wilt ‘moven’ tegen muco staat je volledig vrij.

Speciaal voor deze Challenge stippelden wij alvast samen met het Zeepreventorium en het actiecomité ‘Un Souffle Gaumais’  een aantal routes van 21 km uit met een link met muco:

  • Move for Air – Beach Challenge: De Haan – Zeepreventorium)
  • Move for Air – Brussels Challenge: Zoniënwoud – Mucovereniging (26 of 27 juni)
  • Move for Air – Gaume Challenge: Virton (27 juni)

Zie jij de uitdaging op een van deze routes al volledig zitten? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf vandaag is het alvast mogelijk om te registreren voor jouw route naar keuze. Op 26 of 27 juni kan je de gekozen route dan individueel of samen met familie of vrienden in real life afleggen.

Natuurlijk wordt er steeds rekening gehouden met de coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn en wordt er indien nodig snel geschakeld naar een virtueel alternatief.

Vind je niet jouw gading in een van de voorgestelde routes of lijkt het afleggen van 21km voor jou net iets te ambitieus? Geen probleem. Ga voor een route naar keuze door te kiezen voor de optie ‘Move for Air: Own Challenge’. Of kies een van de twee alternatieve routes van 10 of 30 kilometer in de Gaumestreek. Er is dus voor ieder wat wils!

De deelnameprijs voor individuen bedraagt 50 euro. Slaag je erin om 150 euro aan sponsoring in te zamelen, dan ontvang je van ons een waardebon van 25 euro waarmee je kan losgaan in onze webshop voor wenskaarten, sokken, aapjes of chocolade. Voor kinderen tot 12 jaar is deelnemen gratis.

Vorm je een team van minimum 3 personen? Dan geniet je van een voordeeltarief! De deelname prijs per persoon bedraagt in dit geval 25 euro. Als team engageer je je bovendien om samen 150 euro aan sponsoring in te zamelen in de strijd tegen muco.

De opbrengst van de Move for Air Challenge die minstens 25 euro per deelnemer bedraagt, gaat  integraal naar de terugbetaling van therapiekosten voor mensen met muco. Voor iedere 150 euro die jij mee helpt inzamelen, kan de Mucovereniging gedurende één jaar de therapiekosten van iemand met muco terugbetalen.

Wij staan alvast te trappelen om samen te moven tegen muco én een flinke dosis sportieve fun te beleven.

We go the extra mile, you too? Schrijf je dan snel in via deze link. Instructies bij de inschrijving vind je hier terug.

In samenwerking met: