Yes, YOU can!

Met andere woorden: om onze solidariteit te tonen met de strijd tegen muco!

De Mucovereniging streeft er dagelijks naar om de 1.379 mensen met muco in ons land mee te blijven voorzien van betaalbare topzorg en te zoeken naar manieren om muco de wereld uit te helpen. Maar muco blijft nog steeds ongeneeslijk.

Daarom heeft de Mucovereniging jouw hulp hard nodig. Om de steun aan de mensen met muco in ons land onvermoeibaar verder te kunnen zetten. Jij kan mee het verschil maken door een solidariteitsactie op te zetten. Iedere verkoopsactie of event, groot of klein, geeft mee vorm aan de strijd tegen muco.

Een spaghettifestijn, koekjesbak, loopcross, concert, sokkenverkoop of inzameling ter ere van je verjaardag…. We zien al je initiatieven heel graag tegemoet!

En of je nu een ervaren actievoerder bent die de draad weer kan oppikken of je het voor het eerst voelt kriebelen, wij maken heel graag tijd om met je van gedachten te wisselen over je actie. Neem gerust contact op met Carole via carole@muco.be of 02 613 27 13.

Laat je bovendien inspireren door de ervaren actievoerders Tim, Clara, Erik, Laura en Charlotte. Zij delen graag hun ondervindingen met je. Ontdek in hun getuigenissen hoe zij te werk gaan bij het opzetten van een actie en pik alvast enkele waardevolle tips mee.  Op deze pagina vind je daarnaast wat inspiratie van enkele voorgaande acties en hier kan je wat algemene info nalezen.

Helemaal overtuigd? Registreer dan je actie op ons actieplatform act.muco.be. Via het actieplatform kan je heel snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde actiepagina aanmaken. Met deze pagina kan je je actie bekend maken door de link te delen via mail of social media. Het is een prima tool om in contact te komen en te blijven met de sympathisanten en supporters van je actie. Via het actieplatform kunnen de sympathisanten van je actie eveneens gebruik maken van een veilige en automatische betalingsmodule. Dit scheelt alvast een pak in de administratieve opvolging van je geldinzameling. Heb je specifieke vragen omtrent het actieplatform of kan je hulp gebruiken bij de registratie van je actie? Marie helpt je hiermee graag verder. Je kan haar contacteren via marie@muco.be of 02 66 33 906.

Je actie is gepland? Laat het ons dan zeker weten! We maken graag mee ruchtbaarheid rond je actie. Zo nemen we je graag op in ons activiteitenoverzicht op onze website of in de kalender van ons ledenmagazine Asem.

Om de strijd tegen muco tijdens je actie in de kijker te zetten, bezorgen we je graag gratis promotiematerialen van de Mucovereniging.

We beschikken over heel wat verschillende materialen die zowel binnen als buiten inzetbaar zijn. Denk maar aan beachflags, roll-ups, vlaggen, infobrochures, spanbanners, ballonen, hesjes,…. Neem zeker contact op met Katrien om samen te bekijken welke promotiematerialen geschikt zijn voor jouw actie. Om je actie extra te ondersteunen bezorgen we je tijdelijk ook graag 2 gratis t-shirts van de Mucovereniging.

Zoals je kan lezen kijken wij met veel enthousiasme uit naar jullie initiatieven en staan we te popelen om jullie solidariteitsacties mee te ondersteunen waar mogelijk.

Doe je mee en maak jij mee het verschil voor de 1.379 mensen met muco in ons land?