Leden Mucovereniging kunnen gratis mondmaskers reserveren

Bij de Mucovereniging willen we nu, meer dan ooit, klaar kunnen staan om onze leden te helpen waar nodig.  Als lid van de Mucovereniging willen we dan ook graag een bijdrage leveren om jezelf en je naasten te beschermen  in het dagelijkse leven van de komende maanden. We bieden daarom onze leden gratis een pakket van 5 mondmaskers aan.

We informeerden ons leden hierover per e-mail. Heb je muco of heb je een familielid met muco in het gezin en heb je geen e-mail van ons ontvangen? Geen paniek! Dat betekent waarschijnlijk dat we van jou nog geen officiële aanvraag hebben ontvangen om lid te worden van de Mucovereniging.

Lid worden kan heel eenvoudig door dit formulier in te vullen, te ondertekenen en het ons per e-mail (membership@muco.be) of per post (Mucovereniging, tav Catherine Cosemans, Joseph Borlélaan 12, 1160 Brussel) te bezorgen.

De gratis maskers bestellen kan t.e.m 31 mei.

Als je ons in jouw e-mail of begeleidende brief laat weten dat je graag 5 mondmaskers wil ontvangen, dan brengen we jouw bestelling in orde. Je zal dan van ons een e-mail ontvangen om jouw bestelling na te kijken en de verzendkosten (3 euro) te betalen. Na ontvangst van deze betaling is jouw bestelling definitief.  We bezorgen je pakket dan per post van zodra de mondmaskers beschikbaar zijn (de levering wordt voorzien vanaf 15 juni).

Belangrijk!

De basisvoorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te stoppen, blijven van het allergrootste belang. Ook met het dragen van dit mondmasker dien je hiermee rekening te houden. Dit mondmasker is voor dagelijks gebruik en dient niet voor medische doeleinden.

  1. Blijf thuis, zeker als je ziek bent.
  2. Was vaak je handen met water en zeep.
  3. Hou minstens 1,5 meter afstand als je buiten bent.
  4. Beperk je fysieke sociale contacten.
  5. Draag een mondmasker op het openbaar vervoer en op drukke openbare plaatsen.

 

 Alle tips van de overheid om jezelf en de ander te beschermen kan je hier nalezen.