Een kleine beloning voor een groot gebaar

Naar jaarlijkse gewoonte belandden de fiscale attesten begin april in de brievenbus van alle schenkers die de Mucovereniging voor minimaal 40 euro steunden in 2020.

We kunnen je niet genoeg bedanken voor de onveranderde steun waarop wij als Mucovereniging, ondanks deze merkwaardige tijden, konden blijven rekenen. De solidariteit die je toonde voor kinderen, jongeren en volwassenen met muco wordt daarom extra beloond met een verhoogde belastingvermindering van 60%. En dat is meer dan verdiend!

Hoewel we dankzij jou aan onze zijde reeds vele obstakels hebben overwonnen, is onze strijd nog lang niet gestreden.

Maak jij daarom ook dit jaar hét verschil voor mensen met muco? Dat zou gewoonweg super zijn.

Dit doe je gemakkelijk door te kiezen voor een eenmalige bijdrage of door jouw steun in kleinere stukjes te spreiden over de maanden van het jaar. Is deze laatste optie meer jouw ding? Vul eenvoudigweg volgend formulier voor maandelijkse steun in, dan doen wij de rest!

Het goede nieuws is dat, ongeacht wat je verkiest, je recht hebt op een fiscaal attest zolang het jaartotaal minimaal 40 euro bedraagt. Dit jaar bedraagt de belastingvermindering 45%, wat concreet betekent dat een bijdrage van 40 euro je uiteindelijk slechts 22 euro kost. Een mooie beloning voor een nog veel mooier gebaar.

We weten dat we nog voor vele hete vuren staan, maar met mensen zoals jou aan onze zijde durven we geloven in een toekomst waarin we muco samen klein krijgen. Alvast hartelijk bedankt!

Heb je een vraag over jouw fiscaal attest? Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina. Vind je niet het antwoord dat je zoekt? Onze collega Catherine helpt je graag verder via catherine@muco.be of 02 613 27 12.