De Mucovereniging rouwt om Gisèle

De Mucovereniging wordt opnieuw geconfronteerd met een groot verlies: Gisèle Delaroyere, die al 15 jaar vrijwilligster bij ons was, is op dinsdag 17 januari overleden op 58-jarige leeftijd.

 Gisèle’s roeping was lesgeven in het secundair onderwijs. Toen ze Grégory Lemarchal ontdekte en geraakt werd door zijn verhaal en zijn overlijden in 2007, besloot ze zich met heel haar hart in te zetten voor mensen met muco.

Sindsdien kwam ze elke week bij de Vereniging langs, waar ze ons belangeloos hielp. Met haar enthousiasme en haar goed humeur, droeg ze bij aan het succes van verschillende acties.

Gisèle hielp niet alleen ons, ze zette zich eveneens in voor de organisatie van Grégory Lemarchal in Frankrijk. Bij de Luikse vereniging Esp’air asbl was ze als lid en bestuurder betrokken bij inzamelacties voor onze vereniging.

De afgelopen 15 jaar konden we steeds op haar rekenen. Ook toen ze zwaar ziek werd, deed ze al het mogelijke om te komen helpen. Ze deed dit zoals altijd : onbaatzuchtig en met een groot hart voor mensen met muco.

Gisèle, in naam van alle medewerkers en alle leden van de Mucovereniging willen we je van harte bedanken! Met veel verdriet nemen we afscheid van jou…

Onze gedachten gaan ook uit naar al haar dierbaren.