20km door Brussel met Run for Air team : let’s go

Bij deze geven we graag het startschot van de inschrijvingen via Muco Run for Air! Reserveer alvast je plaats aan de start van de 20km door Brussel (zondag 28 mei) en maak je klaar om onze hoofdstad opnieuw te onderwerpen aan een flinke dosis sportief geweld.

Door in te schrijven via Muco Run for Air verleg je bovendien niet alleen grenzen voor jezelf, maar ook in de strijd tegen muco! Of je nu een fervente loper bent die een nieuw persoonlijk record wil neerzetten of je het voor een eerste keer voelt kriebelen om die benen los te gooien, iedereen loopt op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen kunnen.

Is 20KM lopen misschien net iets te ambitieus of gewoon niet jouw ding? Geen paniek! Net zoals vorig jaar kunnen wandelaars ook deelnemen. Om hen voldoende tijd te geven om het parcours af te leggen wordt de duurtijd verlengd van 4 naar 5 uur.

Voor deelname via Run for Air heb je de keuze tussen een formule met en zonder sponsoring. Alle info over deze formules vind je hier terug.

De opbrengst van Run for Air gaat ook dit jaar naar onze sportfondsen waarmee de Mucovereniging mensen met muco helpt om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen. Want bewegen is van cruciaal belang om conditie en longfunctie op peil te houden.

In 2022 zamelden we dankzij Run for Air 51.288 € in voor onze Sportfondsen. Doen we hier dit jaar samen nog een schepje bovenop?

We warmen ons alvast helemaal op om er samen met jou een sportieve lap op te geven!