Hard/t voor Muco neemt afscheid

Het team achter Hard/t voor Muco in Puurs heeft, na een jarenlange inzet in de strijd tegen muco, onlangs besloten om hun afscheid aan te kondigen.

Ze hebben de voorbije jaren hard gewerkt met een kleine kerngroep, maar altijd omringd door heel veel enthousiaste helpende handen tijdens hun activiteiten. Overal in Puurs-Sint-Amands en daarbuiten kent men Hard/t voor Muco van hun talrijke activiteiten waaronder het kraampje op de markt van Puurs op de donderdag van Onze Lieve Heer Hemelvaart en tijdens de jaarlijkse avondmarkt, de Winterbar, het kraampje op Breendonk Wintert en de aperobar op Kalfort Kermis en het Feest van de Burgemeester van 2016.

Eind augustus eindigden ze in schoonheid tijdens de laatste Aperobar. Voor deze gelegenheid mocht onze directeur, Stefan Joris, nog een heel mooie cheque van 8.400 euro in ontvangst nemen

Een welgemeende dankjewel aan het kernteam van Hard/t voor Muco en al de helpende handen voor hun jarenlange inzet, hun enthousiasme en engagement in de strijd tegen muco. Jullie hebben mee het verschil gemaakt!