Word ambassadeur van Climbing for Life

Zoek jij graag je grenzen op om ze vervolgens te verleggen?

Ben je minstens 16 jaar oud?

Check! Dan hebben wij misschien wel de geknipte uitdaging voor jou.

Als persoon met muco kom je namelijk in aanmerking om ambassadeur te worden van het fietsevenement Climbing for Life. Jaarlijks doen meer dan 1.000 mensen hun pedalen ronddraaien op een legendarische col in de strijd tegen longaandoeningen. Tijdens vorige edities werden onder andere de Galibier, Passo dello Stelvio en Planche des Belles Filles getrotseerd.

Vorig jaar blies het fietsevenement Climbing for Life maar liefst tien kaarsjes uit. Omwille van het coronavirus kon deze verjaardageditie jammer genoeg niet doorgaan, maar uitstel bekent geen afstel. Van 9 tot en met 11 september 2021 verwelkomt het Italiaanse Alta Badia ons maar al te graag om de Dolomieten samen te trotseren in de strijd tegen muco!

Zie je deze challenge al volledig zitten, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Geen zorgen! Om deze uitdaging tot een goed en verantwoord einde te brengen word je gedurende zes maanden medisch en sportief begeleid door de experten van Energy Lab en het medisch team van prof. dr. Dupont.

Nog steeds niet helemaal overtuigd? De woorden van voormalig ambassadrice Lore trekken je sowieso over de streep.

“Zowel de voorbereiding als de beklimming zelf waren heel zwaar. Maar de beloning was zo groot! De aankomst was overweldigend, ik was sprakeloos. Wat ben ik trots op mezelf! Ik ben zo blij dat ik deze mooie ervaring mocht meemaken.”

Klaar om grenzen te verleggen voor jezelf én in de strijd tegen muco tijdens een onvergetelijke ervaring? Inschrijven en extra informatie terugvinden kan via deze link.

Heb je geen muco en wil je deelnemen aan Climbing for Life? Dan kan je inschrijven via deze link.

Als ambassadeur of gewone deelnemer kan je je ook laten sponsoren en zo de strijd tegen muco een boost geven. Dat kan heel eenvoudig door een actiepagina aan te maken. Via deze pagina kunnen jouw familie, vrienden en kennissen dankzij de blogfunctie dan meegenieten van jouw beklimmingen en  een gift doen om je financieel aan te moedigen jouw uitdaging tot een goed einde te brengen!