Wij presenteren op een bedje van solidariteit: Culin’air

Het eindejaar betekent normaal het startschot voor gepieker over het feestmenu. Maar dit jaar is anders. We moeten eerst die menselijke sudoku ontrafelen: wie mag er in onze bubbel? Terwijl je daarover nadenkt, lost de Mucoverenging samen met Foodbag – dé Belgische referentie in maaltijdboxen aan huis – jouw culinair feestdilemma op met een feestbox.

Om van het eindejaar en petit comité een succes te maken slaan de Mucovereniging en Foodbag de handen in elkaar. Dit warme onderonsje, gebouwd op een hoop gemeenschappelijke kernwaarden, kreeg de naam Culin’air, een knipoog naar het culinaire aspect van Foodbag en de air of lucht die zo kostbaar is voor mucopatiënten.

Foodbag zorgt ervoor dat al je focus gaat naar de gasten die je uitnodigt tijdens de feestdagen. Geen gepieker over het menu en geen rijtje schuiven in de supermarkt. Ze leveren namelijk een feestbox met overheerlijke, lokale ingrediënten en de bijbehorende recepten aan huis op 17, 23 en 30 december. En daar houdt het niet bij op. Foodbag schenkt daarnaast 10 euro per verkochte box aan de Mucovereniging in de strijd tegen muco.

 

Voor een modern, chic en vooral moeiteloos viergangendiner geven de Foodbag-chefs een twist aan  grootmoeders klassiekers in een Classic én Veggie feestmenu vanaf 24 euro per persoon.

Ook benieuwd naar al dit lekkers? Beide feestmenu’s kan je bekijken via deze link

Het Classic feestmenu is beschikbaar voor 4 personen (€ 115), 6 personen (€ 155) of 8 personen (€ 185). Het Veggie feestmenu is verkrijgbaar voor 4 personen (€ 99). De boxen worden gratis aan huis geleverd.

 

Wie een Culin’air feestmenu bestelt en Culin’air host wordt, krijgt naast dit overheerlijk viergangendiner, ook een informatiepakket van de Mucovereniging. Zo kan je jouw tafelgenoten overtuigen van het belang van de strijd tegen muco en vragen om dit jaar de cadeautjes even achterwege te laten en een bijdrage te doen.

De opbrengst van deze gezellige eindejaardiners én de bijdrage van Foodbag wordt integraal aangewend in de strijd tegen muco!

Begin jij ook al te watertanden? Jouw bestelling kan je plaatsen via deze link.

Bestellen voor het menu van 17 december kan tot en met 9 december 10u. Bestellen voor het menu van 23 en 30 december kan tot en met 16 december 10u.