Move for Air Challenge 2020 van start!

Vandaag lanceert de Mucovereniging Move for Air Challenge 2020. Een virtuele race waarbij mensen zich coronaproof kunnen inzetten voor de strijd tegen muco.

Het coronavirus blijft de wereld in zijn greep houden. Tal van evenementen kunnen daardoor nog steeds niet doorgaan. Ook acties ten voordele van de strijd tegen mucoviscidose delen in de klappen. Met de Move for Air Challenge 2020 geven we mensen de mogelijkheid om in alle veiligheid de strijd tegen muco te steunen.

Deelnemers aan de Move for Air Challenge kunnen tussen 28 september en 30 november een parcours afleggen dat hen in 9 etappes en over 430 kilometer virtueel langs enkele plekken in ons land brengt die een rol spelen in de behandeling en de strijd tegen muco.

Deelnemen aan de race betekent niet dat alles virtueel zal verlopen. Je zal aangemoedigd worden en bij de finish wacht je – uiteraard – een medaille.

Inschrijven kan je niet enkel individueel maar ook per gezin. De deelnameprijs voor individuen bedraagt 50 euro zonder sponsoring of 25 euro met sponsoring. Voor gezinnen tot 4 personen bedraagt de deelname 75 euro (formule met sponsoring) of 150 euro (zonder sponsoring).

De opbrengst van de Move for Air Challenge die minstens 25 euro per deelnemer bedraagt, gaat naar de Sportfondsen en het wetenschappelijk onderzoek.

Voel je het ook al kriebelen om onze Challenge tot een goed einde te brengen? Schrijf je dan snel in via deze link!