Loop jij op 31 mei mee de 20KM door Brussel tegen muco?

Misschien is één van je goede voornemens voor het nieuwe jaar om in 2020 een uitzonderlijke, sportieve uitdaging aan te gaan of je in te zetten voor een goed doel? Dan hebben we goed nieuws voor je! Door je via ons in te schrijven voor de 20KM door Brussel op zondag 31 mei 2020, zet je immers niet enkel de eerste stap richting een sportieve glansprestatie, maar steun je meteen ook de strijd tegen mucoviscidose.

Mucoviscidose is de meeste voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in ons land en treft niet minder dan 1.319 Belgen. Als je muco hebt belemmert taai slijm de ademhaling en spijsvertering. Sporten en bewegen is hierbij van levensbelang om een zo goed mogelijke conditie en longfunctie te behouden. Niet om te genezen maar om gewoon de dag door te komen.

Via haar Sportfondsen helpt de Mucovereniging mensen met muco om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen.

In 2019 zamelden we dankzij RunForAir maar liefst 48.496 euro in voor deze Sportfondsen.

Neem in 2020 deel aan de 20KM door Brussel, laat je sponsoren en geef de Mucovereniging de kans om ook dit jaar mensen met muco te steunen in de strijd tegen hun ziekte.

Wat zijn jouw voordelen als je meeloopt met RunForAir?

  • We brengen jouw inschrijving administratief in orde zodat jij je hiervan niets moet aantrekken
  • Je ontvangt je rugnummer
  • Je krijgt een uniek Muco RunForAir sportshirt
  • Je kan gebruik maken van faciliteiten zoals omkleedruimtes, bewaakte vestiaire voor de sporttassen en sanitaire voorzieningen in de directe omgeving van de start- en aankomstlocatie
  • Onderweg en aan de finish zorgen we een drankje en een hapje zodat jij een optimale sportieve prestatie kan leveren
  • Aan onze Muco RunForAir-stand kan je na de wedstrijd napraten met de andere deelnemers

Loop je al helemaal warm?

Schrijf je dan voor 19 april 2020 in. Zowel de registratie als betaling gebeuren online. Je hebt keuze tussen twee formules: