De strijd tegen muco steunen via de Warmste Week?

Er is dit jaar geen geldinzameling via De Warmste Week. Maar dat wil niet zeggen dat je de strijd tegen muco niet kan steunen.

De Warmste Week ziet er dit jaar helemaal anders uit. De focus ligt niet langer op geld inzamelen maar wel op de promotie van vrijwilligerswerk voor goede doelen. Een heel mooi initiatief, maar een financiële domper voor heel wat goede doelen. Zo ook voor onze vereniging. De steun die we bieden aan mensen met muco hangt namelijk zo goed als volledig af van solidariteitsacties en giften van sympathisanten. En die vallen nu weg. Net nu, meer dan ooit, dat de 1.320 mensen met muco in ons land onze steun hard nodig hebben.

Wat kun je wel doen?

Je kan nog steeds een actie opzetten en geld inzamelen. Dat gaat dan wel niet via De Warmste Week, maar via het actieplatform Mucovereniging. Lees hier hoe je van start kan gaan.

Alle acties, hoe klein ook, zijn meer dan welkom! Maar hou het natuurlijk vooral ook coronaproof en respecteer de geldende veiligheidsmaatregelen.

Met de Mucovereniging organiseren we zelf vanaf 23 november een hartverwarmende actie waarbij je op een veilige, gezellige en eenvoudige manier de strijd tegen muco kan steunen. We vertellen je graag snel meer over dit project maar we kunnen wel al verklappen dat het de naam Culin’air kreeg. Culin’air zal de manier zijn om dit eindejaar vanuit je eigen bubbel smakelijk feest te vieren en tegelijkertijd je hart voor de strijd tegen muco te tonen.

Stay tuned!

Zet jouw actie op

Via het actieplatform kan je heel snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde actiepagina aanmaken. Met deze pagina kan je je actie bekend maken door de link te delen via mail of social media. Het is een prima tool om in contact te komen en te blijven met de sympathisanten en supporters van je actie.

In drie eenvoudige stappen is jouw actie opgezet. Klik hier om meteen van start te gaan.

  • Bezoek de website
  • Registreer jouw actie en vervolledig je persoonlijke actiepagina
  • Zamel geld in

Via het actieplatform kunnen de sympathisanten van je actie eveneens gebruik maken van een veilige en automatische betalingsmodule. Dit scheelt alvast een pak in de administratieve opvolging van je geldinzameling.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Katrien via 02 66 33 906 of katrien@muco.be We helpen je graag verder!

Wat kun je nog doen?

Via onze online shop verkopen we een aantal leuke producten ten voordele van de strijd tegen muco. Door deze te kopen steun je de Mucovereniging op een heel eenvoudige, veilige manier. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze mooie collectie wenskaarten?

In deze moeilijke tijden waarin sociaal contact voornamelijk via een scherm gebeurt zijn wenskaarten nog meer een persoonlijke manier om anderen te laten weten dat je aan hen denkt.

Op 16 november lanceren we bovendien een nieuw product. Een ideaal geschenkje voor onder de kerstboom of in de zak van Sint. Het is namelijk op maat van groot én klein. De lancering van dit nieuw verkoopsproduct kadert in de campagne van de Europese Mucoweek die plaatsvindt van 16 tot 22 november. Volg onze campagne hier.

Je kan de producten van de Mucovereniging niet alleen kopen maar ook als verkoper verdelen in je omgeving. Heb je zin om op die manier de strijd tegen muco te steunen? Neem dan contact op met Etienne via 02/66 33 901 of etienne@muco.be

Is er nog iets dat je kan doen?

Ja! Je kan de strijd tegen muco eenvoudigweg ook een duwtje in de rug geven via een gift aan de Mucovereniging. Dit kan hier veilig en in enkele klikken.

Belangrijk om weten is dat voor giften vanaf 40 euro je in 2020 een uitzonderlijke belastingsvermindering van wel 60% ontvangt. Een steunbedrag van bijvoorbeeld 50 euro aan de strijd tegen muco, kost je zo uiteindelijk slechts 20 euro!

Of misschien wil je de Mucovereniging wel op maandelijkse basis steunen? Een maandelijkse schenking biedt namelijk tal van voordelen voor ons maar ook voor jou. Lees er hier meer over. Hulp of meer info nodig? Contacteer gerust Catherine via 02 61 32 712 of via catherine@muco.be.

Kortom, de Warmste Week mag er dan wel helemaal anders uitzien, er zijn gelukkig tal van manieren om dit najaar de strijd tegen muco een warm hart toe te dragen. Heb je zelf nog andere ideeën of zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op, daar zijn we voor: 02 66 33 906 of katrien@muco.be