De Mucovereniging verhuist!

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Afgelopen week nam de Mucovereniging haar intrek in een nieuw pand.

In de méér dan 25 jaar in de Borlélaan in Oudergem zijn onze activiteiten en dus ook het team gestaag gegroeid. Het was dan ook te krap geworden voor de 17 mensen die er hun werkplek hebben.

Onze zoektocht naar een nieuw onderkomen met meer kantoor- en stockageruimte is op 1 maart succesvol afgerond met een verhuis. Vanaf heden kan je ons vinden in de Driebruggenstraat 124, eveneens in het vertrouwde Oudergem.

Onze nieuwe stek is gelegen aan de overkant van het trein- en metrostation Delta en is dus zeer vlot bereikbaar.  Ook met de auto komen is geen enkel probleem, er is voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving. Ons voormalige mucohuis veranderde intussen ook van eigenaar en zal dus een geheel nieuwe bestemming krijgen.

Momenteel worden in ons nieuw onderkomen nog dozen uitgepakt en worden de laatste opfrissingswerken uitgevoerd maar binnenkort, als het weer mag, hopen we jullie er met open armen te ontvangen.

Grootste troef van ons nieuwe pand is namelijk dat het ruim is. Dit draagt bij tot een vlotte werking van al onze diensten. Maar bovenal stelt het ons in staat om jullie beter van dienst te zijn. Ons nieuwe onderkomen geeft ons namelijk de mogelijkheid om bezoek te ontvangen in een aangename en huiselijke sfeer. Dit was meteen ook het grootste criterium bij onze zoektocht naar een nieuw onderkomen daar er in ons vorige huis absoluut geen ruimte meer voor was.

Wees dus welgekomen!

Nieuw adres: Driebruggenstraat 124 – 1160 Brussel

Onze andere contactgegevens blijven onveranderd.