Willem Vermandere & Band

Arendonk, BE

Vriendekring A+ uit Arendonk nodigt je op zaterdag 10 oktober 2020 om 20u00 uit in De Garve voor een avond genieten met Willem Vermandere en Band. De opbrengst komt het wetenschappelijk onderzoek naar mucoviscidose en de ziekte van Duchenne ten goede.

Samen met zijn trouwe muzikanten Freddy Desmedt (klarinet, dwarsfluit, saxofoon en percussie), Pol Depoorter (gitaren en mandoline) en Bart Caron (contrabas) tovert Willem met woord en klank, luchtig en doodernstig, droevig en blij, levenslustig en soms donker.
Willem zingt graag, speelt graag op zijn instrumenten, maar hij vertelt ook graag tegen het publiek. Vlaanderens warmste theatermens Willem Vermandere – die net zoals echte goede wijn verbetert met het ouder worden – mag je zeker niet missen tijdens dit uniek concert.

Zing je ook mee met Klein ventje van Elverdinge, Blanche en z’n peird, Pierre de Beeste, Laat mie maar lopen, Als ik zing, Bange blankeman, La Belle Roselle, Duizend soldaten, Ik plantte een keer patatten, Mijn Westhoek, Altijd iemands vader, altijd iemands kind…

Oefen alvast maar je stembanden. Je laat je immers meeslepen met de zingende massa en dus zing je ook vol enthousiasme de liedjes mee van deze sympathieke theatermens.

Tickets: vvk 17 euro en aan kassa 20 euro
Bestellen via 0475 908 556