Hard/t voor Muco @ Breendonk wintert

Koalect | rue des ateliers, 31, 1332 Puurs, BE

Wij  organiseren op vrijdag 21 december 2018 een mega gezellige Winterbar met hotdogs & kampvuur aan de SMAF scoutslokalen te Hasselt ten voordele van Music For Life.

Ons bijzonder goed doel is de Mucovereniging en dit helemaal in het teken van Lobke De Wyngaert.

Lobke is 7 jaar en gaat naar school in de Hazelaar. Ze is graag gezien bij haar vriendjes en heeft een heel actief leven. Sporten is extra belangrijk voor mucopatiënten en gelukkig is dit helemaal haar ding! Ze doet wekelijks aan ballet, tennis en volleybal. Naast haar sportieve activiteiten gaat ze elke zaterdag naar de ‘kapoenen’ activiteiten bij scoutsgroep SMAF en haar creatieve talenten kan ze helemaal kwijt op vrijdagavond in de Stedelijke Academie te Hasselt.

Wij zouden bijna vergeten dat Lobke een ernstige ziekte heeft. Lobke heeft dagelijks kine behandelingen en medicatie nodig. Met de steun van haar ouders neemt Lobke ook deel aan klinische studies met het oog op medische vooruitgang. Het is dankzij de vooruitgang van de medische wereld dat Lobke vandaag zover staat.

Maar toch is de ‘Mucostrijd’ nog niet gestreden! Daarom willen wij ons tijdens de ‘Warmste Week’ van het jaar inzetten ten voordele van de Mucovereniging, want geld inzamelen voor onderzoek is nog altijd broodnodig!

Kom naar onze gezellige Winterbar en draag zo jouw steentje bij!

IEDEREEN WELKOM! DUS DELEN MAAR!

Lobke kijkt er naar uit! We maken er samen een feestje van!