Climbing for Life (geannuleerd)

Alta Badia (Italië), BE

In 2020 kon door het coronavirus Climbing for Life niet doorgaan. Jammer genoeg dient ook de editie van 2021 uitgesteld te worden. Daarom zal de tiende editie van Climbing for Life in 2022 plaatsvinden. Met Climbing for Life slagen we er in om een mooi evenwicht te vinden tussen de Belg en zijn/haar passie voor sportieve vakanties en fondsenwerving voor het goede doel!

Iedereen die houdt van een sportieve uitdaging, adembenemende panorama’s en een onvergetelijke groepssfeer kan dit event maar beter met stip aanduiden in zijn of haar agenda.

Hoe ziet een Climbing for Life vakantie eruit?

  • Een driedaagse in het buitenland, met prachtige parcoursen voor fietsers, lopers en wandelaars
  • Bevoorrading, bepijling en timing bij jouw gekozen Climbing for Life tocht(en)
  • Een pastaparty om te bekomen van de apotheose van je vakantie
  • Een afterparty om U tegen te zeggen!

Op donderdag 10 en vrijdag 11 september schuiven we jullie verrassend mooie parcoursen tussen 50 en ca. 120km voor de wielen. Benieuwd naar de Passo Pordoi of Passo Fedaia? 1 ding is alvast zeker: ze zijn prachtig!

Op zaterdag 12 september kiezen we voor het bekendere werk: de Sella Ronda (52km puur genot), al dan niet uit te breiden met de Passo Valparola en/of de Passo Giau (104 of 134km). Een mythische finish voorzien we boven op de Passo Gardena. Van daaruit daal je terug af naar Corvara voor een heerlijke Italiaanse pasta en de nu al beruchte after party.