Culin’air

Onderstaande info is van toepassing op de editie 2020 van Culin’air. Een nieuwe editie staat momenteel nog niet gepland.

UPDATE NAV DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN VANAF 1 DECEMBER 2020: HET IS NIET MOGELIJK OM ALS CULIN’AIR HOST EEN ETENTJE TE ORGANISEREN. DE STRIJD TEGEN MUCO STEUNEN KAN NOG STEEDS DOOR EEN FEESTMENU TE BESTELLEN BIJ FOODBAG. PER VERKOCHTE FEESTMENUBOX DONEERT FOODBAG 10 € AAN DE STRIJD TEGEN MUCO.

Door de lockdown snakken we meer dan ooit naar menselijke warmte. Maar de mondmaskers, plexiglazen wanden en anderhalve meter-politiek maken die fysieke genegenheid quasi onmogelijk. Met Culin’air geven we de mensen de kans om vanuit hun eigen bubbel de strijd tegen muco te steunen tijdens de meest hartverwarmende periode van het jaar.

Word Culin’air host

Bestel voor de eindejaarsperiode (levering op 17, 23 of 30 december) een Culin’air feestmenu-box met alle ingrediënten en recepten bij Foodbag. Nodig enkele gasten uit om en petit comité het eindejaar te vieren en vertel hen over jouw Culin’air initiatief. Houd hierbij uiteraard rekening met de coronamaatregelen die op de datum van jouw etentje gelden.

Als jouw gasten langskomen, schotel jij hen een heerlijk viergangendiner van Foodbag voor, maar geef je hen ook wat meer uitleg over mucoviscidose en de Mucovereniging. Om je hierbij te helpen, bezorgen we je graag een leuk informatief en ondersteunend pakket zodra jij een feestmenu bij Foodbag bestelt.

Heb je jouw tafelgasten ook overtuigd van het belang van de strijd tegen muco? Dan willen zij misschien ook een vrije gift* doen aan het eind van de avond. Vraag hen daarom om voor één keer die bloemen, pralines en cadeautjes achterwege
te laten en hun generositeit liever te schenken aan de Mucovereniging. De donatie kan heel gemakkelijk en veilig direct online gebeuren. We bezorgen je voor jouw etentje alle praktische informatie hiervoor en laten je na het etentje ook weten hoeveel jouw gasten gezamenlijk hebben geschonken. 

Je engageren als Culin’air host is heel eenvoudig. Vink tijdens je bestelling van je feestmenu box op de Foodbag website het Culinair host-vakje aan. That’s it! Zo kunnen wij je contacteren om je verder op weg te helpen.

Wist je trouwens dat Foodbag per verkochte feestmenubox 10 euro schenkt aan de Mucovereniging en daarmee hartverwarmende partner is van de strijd tegen muco?


*Als gast bij een Culin’air etentje komt je gift in aanmerking voor belastingvermindering. Voor giften vanaf 40 euro in 2020 ontvang je een uitzonderlijke belastingvermindering van 60 %. Een steunbedrag van 50 euro aan Culin’air en de strijd tegen muco, kost je zo uiteindelijk maar 20 euro.

Foto van Melissa Milis voor Foodbag