Climbing for Life

Ben je 16 jaar? Dan kom je in aanmerking om als ambassadeur deel te nemen aan Climbing for Life. Dat is een fietsevenement dat plaatsvindt in de zomermaanden waarin telkens meer dan 1.000 mensen een legendarisch col beklimmen. Tijdens vorige edities waren dit onder andere de Passo dello Stelvio, Galibier of Planche des Belles Filles.

Mensen met muco die de uitdaging willen aangaan om deze uitdaging tot een goed einde te brengen worden gedurende een half jaar medisch en sportief begeleid door Energy Lab en het medisch team van Prof. dr. Dupont.

In 2022 staat er een nieuwe editie van Climbing for Life ten voordele van de strijd tegen muco op het programma. Het fietsevenement vindt plaats van 8 tot 10 september in de Dolomieten in het Italiaanse Alta Badia.

Bij twijfel kunnen deze woorden van voormalig ambassadrice Lore je allicht overtuigen: ‘Zowel de voorbereiding als de beklimming zelf waren heel zwaar. Maar de beloning was zo groot! De aankomst was overweldigend, ik was sprakeloos. Wat ben ik trots op mezelf! Ik ben zo blij dat ik deze mooie ervaring mocht meemaken.’

Heb je interesse? Neem dan contact op met onze collega Peter via peter@muco.be of 02 663 39 09.

Niet enkel ambassadeurs kunnen zich inschrijven voor Climbing for Life. De inschrijvingen voor de editie 2022 zijn nu ook geopend voor het grote publiek. Reserveer nu reeds je deelname en wees zeker van je startnummer voor de 10de editie van Climbing for Life!

Laatste update: