20km van Brussel

Honderden sportievelingen die tegelijkertijd de longen uit hun lijf lopen voor de strijd tegen muco? Ja, dat kan! Sinds 2010 staat Muco RunForAir garant voor een groene invasie tijdens de 20km door Brussel.
De zondag in mei dat de 20km plaatsvindt staat steeds met stip genoteerd in de agenda van lopers die een sportieve uitdaging willen koppelen aan de strijd tegen mucoviscidose. Muco RunForAir organiseert een gezamenlijke (voor)inschrijving voor al wie ten voordele van de Mucovereniging wil lopen. Het maakt niet uit of je een ervaring sporter met tig wedstrijden op de teller bent of een voorzichtige jogger op zoek naar een grote eerste mijlpaal. Iedereen loopt op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen kunnen.

Het enthousiaste team vrijwilligers van Muco RunForAir zorgt ervoor dat de honderden lopers een gezamenlijk gezicht krijgen, ook al wordt er niet samen gestart of gelopen. Verder staan zij in voor logistieke omkadering (kleedkamers, massages), ravitaillering voor tijdens en na de wedstrijd, een T-shirt én aanmoediging onderweg.

Muco RunForAir levert elk jaar een aanzienlijke bijdrage aan de strijd tegen muco. Dit kan dankzij het inschrijvingsgeld van de lopers maar ook, en des te meer, dankzij de sponsoring die de lopers ophalen. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van het actieplatform van de Mucovereniging.

Elk jaar kunnen we ook rekenen op de deelname van een aantal bedrijven die een grote groep collega’s afvaardigen en zo het nuttige aan het aangename koppelen en vaak ook nog een extra duit in het zakje doen.

Door al deze steun en inzet is de 20km van Brussel elk jaar weer een fantastisch moment in de strijd tegen muco waarbij mooie persoonlijke verhalen, sportieve uitdagingen, een levendige ambiance en een gigantische solidariteit samenkomen.

Heb jij de kriebels gekregen om ook deel te nemen? Bij Muco RunForAir kan je alle info nalezen én inschrijven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons actieplatform voor deze of een andere actie? Neem gerust een kijkje en bij vragen helpt Katrien je graag verder via katrien@muco.be of 02 66 33 906.

Laatste update:

elit. fringilla commodo ut suscipit id ut