Brochures en publicaties

De Mucovereniging schreef en schrijft nog steeds heel wat informatie bij elkaar om jullie zo goed mogelijk te informeren en op de hoogte te houden over de verschillende aspecten van een leven met muco.

Asem

Asem is het magazine van de Mucovereniging voor mensen met muco, hun families en zorgverleners. Het verschijnt viermaal per jaar. Ieder nummer is gewijd aan een specifiek thema. Daarnaast vind je in het blad heel wat nuttige actuele informatie over mucoviscidose, getuigenissen van mensen met muco en een overzicht van de talrijke acties ten voordele van de Mucovereniging. Je kan Asem ook online doorbladeren en downloaden. Wil je Asem ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Muco Contact

Muco Contact is het informatieblad voor schenkers van de Mucovereniging. Vijfmaal per jaar vind je er alle essentiële informatie over mucoviscodose en de Mucovereniging. 

Brochures en folders

Ook geven we jullie een overzicht van de verschillende brochures en folders die de mucovereniging uitbracht. We deelden ze in in 3 categorieën. Wens je 1 of meerdere exemplaren te ontvangen? We sturen ze gratis op naar families. Geef ons gewoon een seintje via [email protected] of 02/67 55 769. Sommige brochures zijn beschikbaar in pdf. 

  1. Familie & muco
  2. School & muco
  3. Anderen & muco