Brochures en publicaties

De mucovereniging schreef en schrijft nog steeds heel wat informatie bij elkaar om jullie zo goed mogelijk te informeren en op de hoogte te houden over de verschillende aspecten van een leven met muco.

Contactblad Muco

Ons Contactblad verschijnt 3-maandelijks en wordt verstuurd naar families, professionelen, sympathisanten en schenkers. Ieder nummer is gewijd aan een specifiek thema.

Je kan onze laatste contactbladen ook online lezen: klik hier.

Flash

De Flash richt zich naar families en professionelen, verschijnt 2-maandelijks en omvat de belangrijkste nieuwsberichten voor families. Hier kunnen jullie rechtstreeks de laatste Flash openen in pdf. Had je graag een extra exemplaar ontvangen op papier? Geef een seintje via info@muco.be of 02/67 55 769.

Brochures en folders

Ook geven we jullie een overzicht van de verschillende brochures en folders die de mucovereniging uitbracht. We deelden ze in in 3 categorieën. Wens je 1 of meerdere exemplaren te ontvangen? We sturen ze gratis op naar families. Geef ons gewoon een seintje via educatie@muco.be of 02/67 55 769. Sommige brochures zijn beschikbaar in pdf. 

  1. Familie & muco
  2. School & muco
  3. Anderen & muco