Boeken

De zomervakantie staat voor de deur. Heb je nog geen spannend boek om te lezen tijdens je vakantie? Dan is ‘Slijmbal, superman en soepjurk’ een echte aanrader!
 
‘Slijmbal, superman en soepjurk’ is een beklijvend verhaal over leven met mucoviscidose voor 10 tot 12 jarigen van de hand van Kolet Janssen. Met de aankoop van het boek help je ons met een belangrijke opdracht van de Mucovereniging: de strijd tegen mucoviscidose bekend maken bij het grote publiek. Het verhaal van Slijmbal is de ideale manier om kinderen bewust te maken van de ziekte mucoviscidose en hen te tonen dat een leven met muco, ook een leven vol goesting is. Kinderen met mucoviscidose hebben muco, zijn geen muco! Ze hebben tal van andere interesses en talenten, net zoals ieder ander kind. En dit toont het boek ‘Slijmbal, superman en soepjurk’ op een fijne én spannende manier.
 
De opbrengst van het boek gaat bovendien integraal naar het Kindermucofonds. Een fonds waarmee wij dromen van kinderen met muco helpen realiseren. Door jouw steun kan je ons helpen om ook hen een mooie zomer te bezorgen.
 
 

12,00 €