Iets verkopen

U wil de vereniging steunen, maar u weet niet goed hoe? Word een van onze verkopers ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek!
Verkoop onze wenskaarten in de eindejaarsperiode, onze schattige knuffelaapjes of onze overheerlijke pralines! Neem dus alvast een kijkje in onze webshop!

Steun aan wetenschappelijk onderzoek

De opbrengsten van deze verkoopscampagnes worden integraal ingezet in het wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingsmethodes. 

Ons land behoort momenteel weliswaar tot de wereldtop inzake de behandeling van mucoviscidose. Maar elke nieuwe infectie, elke gemiste schooldag, elke dag in het ziekenhuis, elke persoon die de strijd verliest tegen de ziekte... is er nog één te veel! 

Doorgedreven wetenschappelijk onderzoek blijft daarom één van de belangrijkste prioriteiten van de Belgische Mucovereniging. Vaak betekent een doorbraak, hoe klein ook, een enorme stap voorwaarts in de levenskwaliteit van mucopatiënten.

Bekijk daarom onze producten die u zou kunnen verkopen. Dankzij uw onmisbare steun geven we mucopatiënten, jong en oud, nieuwe hoop en nieuwe kansen op een beter en langer leven.