Giften en sponsoring

Omdat elke eurocent telt in de strijd tegen mucoviscidose is geen enkele gift te klein. Je helpt er niet enkel het wetenschappelijk onderzoek mee vooruit.  De Mucovereniging  kan ook patiënten en hulpverleners financieel blijven ondersteunen. De rol die je als donateur daarbij kunt spelen is van onschatbare waarde!

Je wilt de Mucovereniging graag financieel steunen? Dat kan en zelfs op verschillende manieren zoals:

  • een eenmalige gift
  • een doorlopende opdracht
  • sponsoring van onze evenementen
  • testament/duo-legaat

Giften vanaf € 40 per jaar kun je bovendien van je belastingen aftrekken. Je ontvangt daartoe van ons automatisch een fiscaal attest het volgende jaar in de loop van de maand maart. Mocht u geen attest ontvangen hebben, of staat er een fout op uw attest. Neem dan contact op met Catherine via [email protected] of 02/613 27 12.

Als donor of sponsor heb je uiteraard het recht te weten waaraan de Mucovereniging het ingezamelde geld besteedt. Hier vindt u de jaarrekening en een kort verslag van onze activiteiten.

Klik hier om meer te weten over hoe wij uw gift besteden. Wenst u meer informatie met betrekking tot onze rekeningen? Neem dan contact op met Kris Van Kerkhoven ([email protected] - tel 02 663 39 09). De Mucovereniging 

 

De Mucovereniging is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (VEF) en Donorinfo.

 

 

Bekijk zeker ook eens onze fiche op de site van Donorinfo