Ontdek snel hoe ons nieuwe online platform jou kan helpen bij je acties in de strijd tegen muco!

dinsdag, juni 6, 2017

Om de strijd tegen muco aan te gaan kan de Mucovereniging rekenen op heel wat helpende handen. We geven elke actie die opgezet wordt om geld in te zamelen graag een duwtje in de rug. Daarom lanceert de Mucovereniging een gloednieuw actieplatform: act.muco.be

Het platform is de place-to-be voor al wie mee zijn schouders zet onder de strijd tegen muco. Je kan er terecht voor de muco shop waar je onze eigen verkoopsproducten zoals aapjes, chocolade en wenskaarten kan terugvinden. Het is echter ook dé plaats om een actie of project ten voordele van de Mucovereniging te lanceren of in te tekenen op een campagne. Doe je mee aan de 20 Kilometer van Brussel en wil je een sponsorpagina aanmaken? Check! Worden jullie binnenkort trotse ouders van een nieuwe spruit en willen jullie meer doen dan een traditionele geboortelijst? Check! Wil je tickets verkopen voor een mosselfestijn dat je organiseert voor de Mucovereniging? Check!

Act.muco.be is hét uitgelezen kanaal om je actie, campagne of project kenbaar te maken. In enkele eenvoudige stappen maak je een gepersonaliseerde eigen pagina aan of teken je in op een bestaande campagne, zoals de 20 Kilometer van Brussel. Via het platform kan je communiceren met sponsors en sympathisanten. Je kan er alle info kwijt omtrent je actie, foto’s uploaden, voortgang van giften volgen en reacties nalezen. Ook betalingen in het kader van een actie kan je gewoon via het platform (laten) uitvoeren, heel handig dus!

Neem een kijkje op act.muco.be en ontdek hoe het nieuwe actieplatform van de Mucovereniging jouw inzet een duwtje in de rug kan geven!

Heb je vragen omtrent de inhoud van de pagina of heb je hulp nodig bij het opstellen van een actie, het intekenen op een campagne of een aankoop in de shop? Wij helpen je graag verder! Contacteer Katrien De Groof via katrien@muco.be of 02 66 33 906 voor alle vragen.