Nieuw verkoopsproduct: mucofietsbellen!

maandag, april 9, 2018

Met veel enthousiasme stellen we ons nieuw verkoopsproduct voor: de mucofietsbellen! De bellen zijn een tijdelijke uitbreiding van ons gamma verkoopsproducten en slechts beschikbaar tot einde voorraad. Dus op=op!

De bellen zijn van hoge kwaliteit en met een uniek ontwerp waarin onze vertrouwde muco-aapjes de hoofdrol spelen. Ze zijn individueel verpakt in een mooi doosje en zijn verkrijgbaar in twee formaten (kinderen/volwassenen). 

Ze zijn niet enkel heel leuk om naar te kijken en bijzonder handig maar dragen ook bij aan onze missie om beweging te promoten. Sport en beweging hebben immers een positieve invloed op de behandeling van mensen met muco en wij geven hen daarbij graag een duwtje in de rug. Met de verkoop van de fietsbellen steun je het Sportfonds dat dit mogelijk maakt.

En wacht tot je de bellen gehoord hebt... dan zal je helemaal verkocht zijn!

Klik hier voor meer info en het bestellen van je doos met fietsbellen.

In één doos zitten 50 fietsbellen,  20 grote bellen (10 lichtgroene en 10 donkergroene) en 30 kleine bellen (15 blauwe en 15 gele).

Alle bellen zijn individueel verpakt in een mooi doosje in dezelfde kleur als de bel.

Kleine bellen worden verkocht aan 8 euro per stuk, grote aan 12 euro per stuk. 

De prijs van een doos fietsbellen bedraagt 480 euro. Deze bevat dus 50 stuks in totaal waarvan 20 volwassenen modellen en 30 kindermodellen. Elke doos bevat dus 4 soorten in totaal.

In een doos vind je ook steeds promomateriaal terug om de fietsbellen en je verkoop extra in de kijker te zetten. Het gaat om een displaypancarte, poster, vlaggetjes, ballonnen en infobrochures.