Loop jij binnenkort ook de 20KM van Brussel om ons te steunen?

vrijdag, december 30, 2016

Het is weer zover : een prachtkans om op een sportieve manier de strijd tegen Mucoviscidose aan te gaan met MucoRunForAir 2017. Engageer je voor het goede doel en loop de 20 km van Brussel voor de Muco-vereniging (www.muco.be) en dit op zondag 28 mei 2017 om 10u! Dit jaar hebben we een voorkeursinschrijving als groep tot 3 maart 2017. We lopen nog steeds onder de ploegnaam Muco.

1. INSCHRIJVING

Iedereen (ook wie vorig jaar liep) dient zich via de blog in te schrijven om zeker te zijn van een rugnummer. Blog : mucorunforair.blogspot.com en klikken bij REGISTRATION PAGE 2017!

Ook dit jaar is er na de wedstrijd voor iedereen een broodje en een drankje voorzien. Als je je T-shirt wil personaliseren, dan kan je tegen een kleine meerkost je voornaam op de voorkant laten drukken. Je krijgt dan gegarandeerd meer persoonlijke aanmoedigingen van het publiek!

Nadien stort je jouw inschrijvingsgeld (30€ + optioneel 7.5€ voor een gepersonaliseerd T-Shirt) op de rekening van MUCO RunForAir IBAN BE92 9791 4506 5323 met vermelding : REGISTRATION + naam van de loper.

Inschrijving en storting dienen binnen te zijn voor 3 maart om zeker te zijn van je plaats bij de voorinschrijvingen.

Met een beetje training lukt het iedereen om de eindmeet te halen, al was het deels te voet. Zelfs zonder training kan het, maar de volgende week gaat het stappen dan iets minder ... Bovendien zorgen we onderweg voor wat motivatie speciaal voor onze lopers!

2. SPONSORING

Vorig jaar werd er voor de Muco-vereniging ruim € 56 000 opgehaald met de 20 km door Brussel met meer dan 500 lopers in MUCO-kleuren. Al dit geld ging ondertussen naar hulp aan families, het sportfonds en wetenschappelijk onderzoek.

We kunnen jullie, de lopers, hier alleen erg dankbaar voor zijn. Want de strijd tegen mucoviscidose blijft voor ieder kind en volwassene met deze aandoening een dagelijks gevecht voor lucht. Door gesponsord te lopen, kan je dat extra beetje lucht geven dat de ziekte net wat draaglijker maakt.
We roepen jullie ook dit jaar op om extra sponsors te zoeken. Stortingen vanaf € 40 geven recht op een fiscaal attest, en er is geen bovengrens...

In ieder geval krijgt elke loper een prachtig loop T-shirt van hoge kwaliteit, bagagebewaking en een gegarandeerd voorinschrijvingsnummer dat voor jou wordt afgehaald. We hopen dan ook dat onze geëngageerde lopers zich stevig laten sponsoren door collega's, vrienden, familie en bedrijven. We willen opnieuw met meer dan 500 lopers deelnemen, bij minimaal € 100 sponsoring per persoon komen we zo terug aan het record bedrag van vorig jaar.

3. MEEDOEN MET JOUW WERK/ORGANISATIE?

Wil je je met je werk of organisatie engageren en zo Muco RunForAir steunen, dan kunnen we dat alleen toejuichen! Neem contact met ons op via runforair@muco.be. Spreek erover met je werkgever of de verantwoordelijke van je organisatie! Een beschrijving van de sponsorpaketten 'brons', 'zilver' en 'goud' vind je op deze blog onder 'Information Sponsors & Sponsorfiles 2017'

PS: Sommige onder jullie liepen vorig jaar al onder sponsorship van één van onze professionele sponsors. Vraag zeker na of ze ook dit jaar sponsorship willen voorzien. Vanaf midden januari leggen we terug sponsorcontracten vast!

Doe je mee ? Neem dan snel contact op met ons Run for Air-team (Pauline, Sandrine, Carine, Karen en Luc) via runforair@muco.be.