Green van de Hoop 2018

dinsdag, maart 6, 2018

Prachtige natuur, heerlijke buitenlucht, een perfecte swing en solidariteit: Dat is al 21 jaar de gesmaakte formule van onze Green van de Hoop!
Ook dit jaar zullen, vanaf begin april tot eind september, tal van golfclubs hun deuren openzetten voor dit golftornooi ten voordele van de strijd tegen muco.
Speel je zelf golf? Waarom dan niet samen met je golfkennissen deelnemen aan één van onze golftornooien? Vergeet zeker ook niet om binnen je club ook de andere golfers te motiveren om deel te nemen, en dit onder het motto hoe meer deelnemers, hoe beter! Speel je (nog) geen golf, maar wil je de Mucovereniging wel vertegenwoordigen tijdens de prijsuitreiking van één van de golftornooien? Laat het ons dan zeker weten! Uit de afgelopen edities is gebleken dat de aanwezigheid van iemand met mucoviscidose heel erg op prijs wordt gesteld door de organiserende clubs en de deelnemende golfers. Wens je tenslotte commerciële partner te worden van dit evenement? Of ken je een bedrijf dat geïnteresseerd zou kunnen zijn om de Green van de Hoop financieel of in natura te sponsoren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Karine via karine@muco.be of 02 66 33 908.


Meer info: www.greenvandehoop.be