De Mucovereniging stelt voor: nieuwe aapjes!

vrijdag, maart 24, 2017

In 2015 werd onze aapjesfamilie uitgebreid met de nieuwe babyaapjes. Dat werd meteen een groot succes! De voorraad is namelijk een jaar na de lancering volledig uitgeput... De roze, blauwe en grijze kleine aapjes veroverden heel wat (kinder)harten. Om aan deze toppers een vervolg te breien, zijn we op zoek gegaan naar geschikte opvolgers.

Daarom stellen wij onze nieuwste aapjes voor: het gezelschap wordt uitgebreid met groene muco-aapjes! Een knuffel in de mucokleur kon uiteraard niet meer  ontbreken in ons gamma. Daarnaast krijgen de grote apen ook een grijze en blauwe kleur aangemeten. De exacte kleuren en verdeling vind je in het kader hieronder. Omdat de productieprijzen steeds groter werden én we ook de kwaliteit van de aapjes opgetrokken hebben, zijn de aapjes vanaf nu € 7 voor een baby-aapje en € 9 voor een grote aap. Uiteraard garanderen we hierdoor wel een betere prijs-kwaliteit. We zijn er dan ook zeker van dat zij jullie zullen bekoren!

Daarnaast wilden we ook graag iets nieuw om te verkopen in de strijd tegen muco. Zo kan iedereen die wil steunen, kiezen uit een tof assortiment. En zo zijn we bij de sleutelhangers gekomen! Onze aapjes werden verkleind en passen nu handig aan je sleutelbos. Deze kleine rakkers kan je ook (ver)kopen in het grijs, blauw en groen, en kosten € 4 per stuk. We voorspellen een mooie toekomst voor deze nieuwe telgen van de familie!

 

Willen jullie graag deze aapjes en sleutelhangers verkopen? Bestel dan via aapjes@muco.be of via 02 66 33 906. Praktische informatie over de verkoopsactie vind je via dit document!