Agenda

27
okt
Lees verder

Nightride

Arendonk 

In Arendonk kan je op 27 oktober terecht voor een nachtrit in het kader van Music for Life 2017. 

28
okt
Lees verder

Comedy avond met Arnout Van den Bossche

Wielsbeke 

Na Koen Dewulf en crisiskok Joost Van Hyfte verwelkomt de VZW Voor Kinderen dit jaar niemand minder dan Arnout Van den Bossche (winnaar Humo's Comedy Cup 2009) in Wielsbeke. Kenmerkend voor zijn stijl is het gebruik van zijn 'flip-over' met stiften en zijn maatpak met gecombineerde das, bril en schoenen. Arnout speelt met het typetje van de lesgever of consultant en het gegeven van een workshop...
maw. een ontspannende avond met humor van de bovenste plank!
(16+)

Ticket: €15
Doors: 19h00
Start comedy: 20h00
(voorstelling 75min)

11
nov
Lees verder

Nightride

Merksplas 

Ook dit jaar kan je in Merksplas terecht voor een Nightride: een fietstocht in het donker! Meer info hierover vind je via https://nightriders2016.wordpress.com/2017/08/22/nightride-merksplas/

25
nov
Lees verder

Akoestisch concert Fendt Fieldworks voor Janne

Turnhout 

Op zaterdag 25 november om 19u en op zondag 26 november om 15u is iedereen welkom in het gezellige concertzaaltje van Theater Stap in Turnhout voor een sfeervol akoestisch concert van de geweldige band Fendt Fieldworks.

Je kan erbij zijn door tickets te bestellen via leen.michiels2@telenet.be. Een kaartje kost 5 euro en de opbrengst hiervan gaat naar de Mucovereniging.

25
nov
Lees verder

Ontmoetingsdag Zelzate Oost-Vlaanderen

Zelzate 

Na een jaartje schipperen organiseert het team van Muco Waasland op zaterdagnamiddag 25 november in Zelzate opnieuw een Oost-Vlaamse bijeenkomst voor families van mensen met muco. Bij een kop koffie en wat lekkers kan je een boeiende voordracht volgen, andere families ontmoeten en ervaringen met elkaar uitwisselen. Diëtiste Stefanie Dereeper van het Zeepreventorium en psychologe Marleen Theunis van het UZ Gent zullen tijdens de een bijeenkomst een voordracht brengen met als thema “Voeding: Hoe blijven wij motiverende maaltijden op tafel brengen voor onze kinderen?”.

Lees verder
25
nov

Gospel for Life for Muco

Plaats : Sint-Michielslaan 24 - 1040 Etterbeek

Info : mucoemily@gmail.com of 0487/543217 of via FB : https://www.facebook.com/evenementsformucobyRodelet/

01
dec
Lees verder

KLJ-Café for Life

Westerlo 

 

Iedereen vanaf 20u welkom in het gezelligste café van Tongerlo! Kom langs voor de sfeer, een pintje of het optreden van Yellow City. De opbrengst van deze warme actie gaat naar de strijd tegen muco.

09
dec
Lees verder

Musico

Arendonk 

Op 9 december gaat in Arendonk de eerste editie door van Musico, een muzikaal festival in het teken van de strijd tegen muco.

Alle informatie over deze actie die meedoet aan Music for Life kan je vinden op https://musicoarendonk.wixsite.com/musico 

Hier kan je ook je tickets bestellen. Zeker doen, het belooft een swingende avond te worden!